10χρονη βιάστηκε από τον πατριό της και δεν την αφήνουν να κάνει έκτρωση!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους ότι... 10χρονο κοριτσάκι βιάστηκε από τον πατριό του στην Παραγουάη κι έμεινε έγκυος! Σαν να μην έφτανε αυτό κι ενώ η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο, έχει απορριφθεί το αίτημα της μητέρας της για να κάνει άμβλωση! 

Το κοριτσάκι παραπονιόταν ότι έχει πόνους στο στομάχι του και νωρίτερα μέσα στον μήνα, πήγε με την μητέρα του στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι έγκυος στην 21η εβδομάδα της κύησης! Σύμφωνα με αναφορά της Διεθνούς Αμνηστίας, η εγκυμοσύνη της είναι αποτέλεσμα βιασμού από τον πατριό της! 

Ο διευθυντής του νοσοκομείου στην πρωτεύουσα της Παραγουάης, Ασουνσιόν, αναγνώρισε δημόσια πως η εγκυμοσύνη θέτει σε κίνδυνο την υγεία της και την ίδια της τη ζωή. Ωστόσο, όταν η μητέρα της ζήτησε επίσημα το κορίτσι να κάνει άμβλωση, απέρριψαν το αίτημά της και το κορίτσι στάλθηκε προσωρινά σ' ένα κέντρο για νεαρές μητέρες. 

Στην Παραγουάη ισχύουν αυστηροί νόμοι κατά της άμβλωσης, ωστόσο αυτή επιτρέπεται όταν η ζωή της γυναίκας ή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, το κορίτσι δικαιούται νόμιμα να κάνει άμβλωση και υπό αυτές τις συνθήκες το κράτος έχει υποχρέωση να της το διασφαλίσει. 

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !