TOP TV: Η πρεμιέρα του Μαρτάκη, η αντικαταστάτρια της Ελένης και ο Μουτσινάς στο Πρωινό!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
4

Μπορεί να είμαστε στα μέσα της σεζόν… αλλά ακόμη τα κανάλια συνεχίσουν να κάνουν πρεμιέρες εκπομπών. Και κάπως έτσι θα συνεχιστεί αυτή η τηλεοπτική χρονιά, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και τον Μάιο… θα δούμε νέα πράγματα στην TV. Λέτε αυτή τη φορά να δούμε και καλοκαιρινό πρόγραμμα; Κανείς δεν ξέρει ακόμα! 

Και ναι! Έκανε πρεμιέρα ο Κώστας Μαρτάκης στο E TV, με το τηλεπαιχνίδι «Super Buzz». Ο τραγουδιστής, πιο άνετος από ποτέ, απέδειξε σε όλους όσοι του την είχαν στημένη στη γωνία, ότι μπορεί να παρουσιάσει αξιοπρεπέστατα ένα τηλεπαιχνίδι! Και αυτό γιατί του ταιριάζει πολύ! Ένα νεανικό τηλεπαιχνίδι, με χιούμορ και ένα παρουσιαστή που τον θέλει τόσο πολύ η κάμερα! Στο γενικό σύνολο η εκπομπή έκανε 5%, στο νεανικό κοινό 15-44 έκανε 5,3% και στις γυναίκες 25-44 κατάφερε να κάνει 6,5%.


Δεν μπορώ να μην αναφερθώ, μέσα από αυτή τη στήλη και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, που κάθε Παρασκευή, μας αποδεικνύει πόσο καλή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είναι. Το «Φως στο Τούνελ» έχει πάντα τον τρόπο να μας κρατάει προσηλωμένους. Και αυτό γιατί η Αγγελική δεν αστειεύεται αλλά παίρνει κάθε υπόθεση σοβαρά!

ΑΣΧΕΤΟ: Λέτε τώρα που αποχωρεί από την εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη, να πάρει τη θέση της η Έλενα Μακρή Λυμπέρη; Αυτό θα ήταν ένα πολύ ωραίο και «ανεβαστικό» σενάριο! 

Ο «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει σήμερα, μέσα από τη συχνότητα του STAR και οι ιθύνοντες του καναλιού ελπίζουν αυτή η προσπάθεια να πάει καλά! Και αυτό γιατί όχι μόνο θα ανεβάσει τα νούμερα της συγκεκριμένης ζώνης, αλλά η εκπομπή θα δίνει και lead in στο κεντρικό δελτίο του σταθμού. Μετά από πολλές προσπάθειες όλη τη χρονιά για καλύτερα νούμερα στη συγκεκριμένη ζώνη, αυτή φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία! 

Το φαινόμενο «Μπρούσκο», σύμφωνα με όσα ακούγονται, θα συνεχίσει και τρίτη χρονιά! Ο σταθμός βρήκε ένα προϊόν που πουλάει… και θα "τραβήξει" την ιστορία "από τα μαλλιά"! Να θυμίσω ότι κάτι τέτοιο έκανε και το MEGA με τα «Κλεμμένα Όνειρα»… και είδαμε τα αποτελέσματα! 

ΑΣΧΕΤΟ: Ετοιμάζουν, λέει, μια νέα πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 για το Σαββατοκύριακο με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου! Έξυπνη κίνηση από τον σταθμό, αλλά μήπως να βάλουν συμπαρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά; Γιατί προχθές ο Νίκος που αντικατέστησε τον Λιάγκα στην εκπομπή… ήταν εξαιρετικός! 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε ότι θέλει να κάνει ενημερωτική εκπομπή… ακόμα και δελτίο ειδήσεων! Μπορεί να ακούγεται «κουλό», αλλά η φετινή της παρουσία -έστω και για μισή ώρα- δίπλα στον Δήμο Βερύκιο, φαίνεται ότι η παρουσιάστρια είναι αρκετά διαβασμένη και έχει άποψη! 

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το φαινόμενο «Μπρούσκο», σύμφωνα με όσα ακούγονται, θα συνεχίσει και τρίτη χρονιά! Ο σταθμός βρήκε ένα προϊόν που πουλάει… και θα "τραβήξει" την ιστορία "από τα μαλλιά"! Να θυμίσω ότι κάτι τέτοιο έκανε και το MEGA με τα «Κλεμμένα Όνειρα»… και είδαμε τα αποτελέσματα!

    Mono pou to Mprousko akomi den exei ftasei se simeio koresmou, opws ta Klemmena Oneira perysi... Episis ta fetina "Klemmena Oneira" einai arketa upodeestera twn proigoumenwn kyklwn (i allagi kai mono olwn twn basikwn iroon ta leei ola), eksou kai i ptosi... Den einai akribws to idio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομιζω οτι ο Μουτσινας θα ταιριαζε με την Μπεκατωρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον Μουτσινα το ειχα πει πριν λιγες ημερες που αντι να τον εχουν σαν μπαλαντερ καλυτερα να τον βαλουν με το Μαρακι... ωραιος ηταν στο πρωινο.Ο Μαρτακης ηταν πολυ καλος.Τελικα πεσανε εξω αυτοι που πηγαν να τον φανε.Καλα το μπρουσκο οσο πηγαινει τοσο ποιο πολυ σε καθηλωνε.Για Νικολουλη ειναι θεα εχει τον τροπο της.Το Σταματινακι σε σχεση με κατι αλλες σαφως ειναι καλυτερη σε αυτο που κανει και γιατι οχι να μην κανει μια ενημερωρικη εκπομπη ωραια θα ηταν.Ξερει πολλα εναι μεσα σε ολα.Οσο για τον τροχο της τυχης ελπιζω να παει καλα μιας που εχει και την τζουλια μεσα...καλη επιτυχια να ευχηθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο τροχος ηταν πολυ καλος!!! το μπρουσκο ειναι καλο φετος αλλα οχι οσο καλο περσι... τα κλεμμενα ειχαν τρανταχτη υποθεση και αντεξε και 3η χρονια απλα φετος δεν επρεπε να υπαρχουν.. το μπρουσκο δεν εχει την υποθεση για τριτη χρονια.. απαγωγες χωρισμοι γεννες κλαμματα ξανα απαγωγες χωρισμοι.. δεν το αντεχεις τριτη χρονια..οτι και να μπει του χρονου θα το νικησει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !