TOP TV: Η newscaster Μελέτη, η Σπυροπούλου, οι σκέψεις της Ελένης και ο τροχός του STAR!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
1

Καλησπέρα σας και καλό μήνα, φίλοι μου! Πολλά τα νέα και αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε… Νέες εκπομπές που έκαναν πρεμιέρα, άλλες που θα κάνουν μέσα στο Μάρτη, κόντρες, ίντριγκες, αλλά και πολύ καλές εκπομπές! Όλα τα είχε αυτή η εβδομάδα… Ας ξεκινήσουμε!

Χθες ενημερωθήκαμε για το ποιος θα παρουσιάσει τον νέο «Τροχό της Τύχης» στο STAR. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ένας νεαρός αθλητικογράφος… που όπως λένε έχει χιούμορ και είναι και καλό παιδί θα είναι ο νέος παρουσιαστής του παιχνιδιού!  To STAR δίνει την ευκαιρία σε ένα νέο και άκαφτο τηλεοπτικά πρόσωπο... να ηγηθεί μιας εκπομπής που έχει γράψει ιστορία! Οι πληροφορίες μου, μου λένε ότι οι ιθύνοντες του καναλιού είναι πολύ ευχαριστημένοι από τον Πολυχρονίδη αφού λόγω της ραδιοφωνικής του εμπειρίας ο λόγος του είναι εξαιρετικός και "δεν κολλάει πουθενά". Όσο αναφορά στην πρεμιέρα της εκπομπής, αυτή θα γίνει μέσα στο Μάρτιο. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνονται οι εργασίες του στησίματος του σκηνικού και σε λίγες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα. Καλή αρχή και καλή τύχη... στο STAR και στον παρουσιαστή! Επιτέλους να δούμε και έναν φρέσκο άνθρωπο στην TV!

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα το απόγευμα το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «E TV» με την Ελεονώρα Μελέτη. Η επιλογή της παρουσιάστριας, στην αρχή με έβαλε σε σκέψεις και υποψίες! Όμως τις ξεπέρασα και είδα όλο το δελτίο με υπομονή… Αν και υπήρξαν αρκετά λάθη, το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό! Η Ελεονώρα ήταν διαβασμένη, αν και είχε πολύ άγχος, με αποτέλεσμα το μισό δελτίο να το βγάλει ουρλιάζοντας! Ήταν «παρουσιάστρια» του δελτίου και όχι απλά «εκφωνήτρια» του autocue και αυτό ήταν πάρα πολύ ευχάριστο! Ένα μόνο με ενόχλησε… η παραγωγή των βίντεο και των ρεπορτάζ! Μου θύμισαν παλιές εποχές τηλεόρασης, ή μάλλον βίντεο επαρχιακών καναλιών! Σίγουρα αυτός ο τομέας χρειάζεται ανανέωση! Η προσπάθεια καλή, αλλά περίμενα μια πιο νεανική ματιά στο δελτίο! Προς το παρόν οι τηλεθεάσεις δεν είναι πολύ καλές αλλά σίγουρα θα ανέβουν στην πορεία. Την Δευτέρα στο γενικό σύνολο το δελτίο έκανε 2,7% και την Τρίτη 1,6%.

ΑΣΧΕΤΟ: Η Τατιάνα κάνει ακόμα εκπομπή; Ναι; Ψάχνει ακόμα τη «Μία» τηλεθεάτριά που της έχει απομείνει;

Και η κόντρα Λιάγκα-Σπυροπούλου συνεχίζεται! Η παρουσιάστρια είχε κάνει αγωγή στον δημοσιογράφο ζητώντας του 260.000 ευρώ γιατί στην τηλεοπτική του εκπομπή, είχε αφήσει υπονοούμενα για το πρόσωπό της! Όμως ο φωτογραφικός φακός, τους είχε «τσακώσει» πριν από λίγο καιρό να συζητούν και όλοι νομίζαμε ότι τα βρήκαν! Όμως όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην εκπομπή του Σεφερλή που εμφανίστηκε (!!!!!) ότι δεν της ζήτησε συγγνώμη και δεν ανέλαβε τις ευθύνες του! Είδες η Κωνσταντίνα; Έχει τσαγανό! «Έχω επιλέξει μια δουλειά και είμαι έτοιμη για κριτική πάνω σε αυτήν όχι για τη ζωή μου», είπε και συμφωνώ απολύτως μαζί της! Άλλο το ένα, άλλο το άλλο! Αν είναι έτσι να βγούμε όλοι να πούμε τι ξέρουμε και τι έχουμε ακούσει ο ένας για τον άλλο! Μπάχαλο δηλαδή!

Οι «Γυναίκες» του «E TV» ήρθαν και αυτές στη ζωή μας το μεσημέρι της Δευτέρας και είχαν πει ότι θα μας κρατήσουν καλή συντροφιά… όμως μάταια! Η πρώτη τους εκπομπή θύμιζε δοκιμαστικό σπουδαστών δημοσιογραφίας-παρουσίασης… λες και είχαν γνωριστεί πριν από δέκα λεπτά και είχαν ξεχάσει που είχαν βάλει τη σκαλέτα τους! Άνευρες, «άνοστες» και άσκοπες! Αυτό που παρακολουθήσαμε δεν ήταν μια γυναικεία εκπομπή... με δομή! Είναι ακόμα αρχή, γι΄αυτό δεν θα πω κάτι ακόμα. Τους δίνω μια εβδομάδα καιρό… και περιμένω να βελτιωθούν! Να βρουν τις ισορροπίες τους και πιο ωραία θέματα!

ΑΣΧΕΤΟ: Το πόσο έχω κουραστεί να βλέπω τον Γιώργο Παπαδάκη να μιλάει έτσι στους συνεργάτες του… δεν λέγεται! Ξέρουμε Γιώργο είσαι ο καλύτερος, ο μακροβιότερος, εσύ τα κάνεις όλα σωστά… αλλά ήμαρτον! Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος μέσα στον ΑΝΤ1 να του εξηγήσει ότι αυτό που κάνει είναι αντιεπαγγελματικό και αγενές!

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Φεβρουάριο τερμάτισε πρώτο, τόσο στο σύνολο κοινού όσο και στο κοινό 15-44, παραμένοντας η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση. Στο σύνολο κοινού, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha κέρδισε τον ανταγωνισμό, σημειώνοντας μέσο όρο 24%. Στην 1η θέση ήταν και στο κοινό 15-44 με μέσο όρο 19,9%. Το κανάλι γενικότερα το περασμένο μήνα ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία! Και τώρα που η Έλλη Στάη εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού... τα μηχανάκια της Nielsen θα πάρουν φωτιά! Η Έλλη θα συνεχίσει να είναι σχολιάστρια στο δελτίο αλλά θα παρουσιάσει και δικής της εκπομπή με τίτλο "Ίντριγκα".

Τι θα κάνουν οι συνεργάτες της Ελένης όταν εκείνη θα πάει να γεννήσει; Το έχουν σκεφτεί; Δεν μπορούν ούτε δέκα λεπτά να μείνουν μόνοι τους… πώς θα βγάλουν 3 ώρες εκπομπής που ονομάζεται «Ελένη»; Είναι όλοι τους ικανοί... όταν η Ελένη είναι στο πλατό, αλλά μόλις φεύγει, η χημεία χαλάει! Εκτός κι αν δούμε έμπειρες παρουσιάστριες και παρουσιαστές να παίρνουν, έστω και για λίγο, τη θέση της! Λέτε τώρα που η Ελένη έχει εξοικειωθεί με την τεχνολογία... να βγαίνει από το σπίτι της με σύνδεση Skype! Ικανή την έχω, αν δει τα νούμερα να πέφτουν! 

Άλλο ένα «THE VOICE» βγήκε στον αέρα και βλέποντας τα νούμερα, απλά ανατριχιάζεις. Όπως διαβάζω στα tvnea στο σύνολό του κοινού περισσότεροι από 2.000.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το show, ενώ πάνω από 4.000.000 τηλεθεατές ήταν ο μέσος όρος του κοινού που παρακολούθησε το «THE VOICE» έστω για ένα λεπτό. Αυτό ναι… είναι επιτυχία!

Και κλείνοντας δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο νέο σήριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, που έχει βάλει τα γυαλιά σε πολλούς με την απλότητα της γραφής του σεναρίου του. Ο κόσμος φαίνεται ότι αγαπάει πολύ τη σειρά, η οποία έχτισε το κοινό της... από την αρχή! Και έχει την ικανότητα να το κρατάει, αν όχι να το ανεβάζει. Χθες η "Εθνική Ελλάδος" στο γενικό σύνολο έφτασε 30,5% και στο νεανικό το 35,6%. Σε αριθμό τηλεθεατών η σειρά συγκέντρωσε σχεδόν 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές με μεγαλύτερο ποσοστό τις γυναίκες 15-24 που έφτασε στο 48,5%. Από την άλλη οι "Ηρωίδες" στο γυναικείο κοινό 15-24 έφτασε το 41,3%!

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!
    ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΦΝΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ
    ΝΑ ΠΩ ΚΑΝΑΑΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ.
    ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΛΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΠΛΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΝΑΛΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2-3 ΗΜΝΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΥΓΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ 5-10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
    Ο ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ,ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !