Εντατική... προπόνηση Μαρτάκη για το«Super Buzz» του Ε TV!

0
Ετοιμος για το «Super Buzz» του Ε TV είναι ο Κώστας Μαρτάκης. Ο τραγουδιστής μετά το ρεπορτάζ παρασκηνίου στο «Dancing with the Stars 5» θα δοκιμαστεί σε ένα από τα δύσκολα τηλεοπτικά projects, το τηλεπαιχνίδι. Ο νεαρός, που έχει υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι, δουλεύει πυρετωδώς εδώ και αρκετό καιρό, ώστε να ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα του οικοδεσπότη της νέας εκπομπής, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται -σύμφωνα με τον προγραμματισμό- στις 22 Μαρτίου.

Οι πληροφορίες θέλουν το παιχνίδι να φιλοξενείται σε μεγάλα στούντιο στα Σπάτα, τα οποία φτιάχνονται από την αρχή, αφού οι δοκιμασίες από τις οποίες θα περνούν οι παίκτες είναι τέτοιες που απαιτούν ιδιαίτερες κατασκευές και χώρους, ενώ πρόκειται για tests που δεν τα έχει δει ξανά το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Οι τεχνικοί εργάζονται νυχθημερόν για να προλάβουν να παραδώσουν το πλατό εγκαίρως, ώστε να αρχίσουν οι εγγραφές των επεισοδίων.

Με ανατροπές

Να πούμε ότι το «Super Buzz» βασίζεται σε παιχνίδι το οποίο διατίθεται για τις παιχνιδοκονσόλες και όσοι το έχουν δοκιμάσει γνωρίζουν ότι οι ανατροπές είναι πολλές και κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι ο νικητής. Στην τηλεοπτική βερσιόν θα βλέπουμε τρεις παίκτες που θα διαγωνίζονται για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, ενώ στις σκέψεις των υπευθύνων είναι να γυριστούν και κάποια επεισόδια με celebrities, οι οποίοι θα παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο στούντιο θα υπάρχει κοινό που θα εμψυχώνει τους διαγωνιζομένους και θα συμβάλλει στη ζωντάνια του παιχνιδιού. Οι εγγραφές έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα.

Τόσο ο νεοφώτιστος παρουσιαστής όσο και οι υπεύθυνοι έχουν αρκετή αγωνία για το αποτέλεσμα και ανυπομονούν για τη μέρα της πρεμιέρας, αφού θέλουν να δουν αν το project θα έχει γκελ στους τηλεθεατές, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δείξει πως λατρεύουν τα τηλεπαιχνίδια.

Espressonews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !