Η Μαρία -Έλενα Κυριακου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην EUROVISION 2015

3
Η Μαρία -Έλενα Κυριακου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην EUROVISION 2015.

Με το τραγούδι One Last Breath η Μαρία – Έλενα Κυριάκου από τη MINOS EMI-UNIVERSAL θα μας εκπροσωπήσει στον 60ό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Το τραγούδι, σε στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Εβελίνας Τζιώρα και μουσική Ευθύβουλου Θεοχάρους και Μαρίας-Έλενας Κυριάκου, επελέγη μετά από ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής σε ποσοστό 50/50, κατά τη διάρκεια του αποψινού Ελληνικού Τελικού – Eurosong 2015, που διεξήχθη στη μουσική σκηνή «Έναστρον». Την εκδήλωση παρουσίασαν η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μεγάλη ήταν φέτος και η ανταπόκριση του κοινού, αφού ψήφισαν συνολικά 33.672 τηλεθεατές, εκ των οποίων οι 16.431 με SMS και οι 17.241 μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο.

Στην επταμελή κριτική επιτροπή συμμετείχαν οι Νίκος Ξανθούλης (πρόεδρος επιτροπής), Μιχάλης Οικονόμου, Γιώργος Νιάρχος, Τζικ Νακασιάν, Ευαγγελία Πισκερά, Ρεγγίνα Κουρή και Μαριάννα Ευστρατίου.  Η σκηνοθετική  επιμέλεια ήταν του  Φωκά Ευαγγελινού, η καλλιτεχνική επιμέλεια του Νίκου Τάγη, η οργάνωση τηλεοπτικής παραγωγής για τη ΝΕΡΙΤ του Θοδωρή Σ. Καββαδά και για το Mad του Ντίνου Οικονόμου. Executive producer ήταν ο Ορέστης Φασούλας.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς, η Έλενα Παπαρίζου χάρισε συγκινητικές στιγμές, θυμίζοντάς μας την πρωτιά της χώρας μας με το “My Number One” το 2005 και αποσπώντας το χειροκρότημα όλων, όσοι βρέθηκαν στο «Έναστρον». Η θεματική του Ελληνικού Τελικού κινήθηκε στον άξονα του διπλού εορτασμού για τα 60 χρόνια του Διαγωνισμού και τα δέκα χρόνια από την ελληνική νίκη. Στο θεαματικό σόου συμμετείχαν οι ONE από την Κύπρο, οι Kings με τον Θάνο Καλλίρη, ο Λούκας Γιώργκας σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση με το Μουσικό Εργαστήρι των Παιδικών Χωριών SOS και οι Boys & Noise, ενώ ξεχωριστή ήταν και η… επί σκηνής σύμπραξη των δύο παρουσιαστριών με τους Freaky Fortune, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον περσινό διαγωνισμό.

Η ελληνική συμμετοχή θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της διοργάνωσης στις 19 Μαΐου στη Βιέννη. Στις 21 Μαΐου θα γίνει ο Δεύτερος Ημιτελικός και στις 23 Μαΐου ο Τελικός.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η καλυτερη εμφανιση Μπραβο της ΦΩΝΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καλύτερη εμφάνιση ήταν της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου.Η πρώτη μου επιλογή ήταν η Shaya αλλά είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου.Ιδιαίτερη τραγουδίστρια με μια εξαιρετική φωνή.Επιτέλους η Ελλάδα με μπαλάντα μετά από 12 χρόνια!Καλή επιτυχία στην Ελλαδάρα μας!Συγχαρητήρια στο Mad για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!Τα αποτελέσματα πρέπει μα ανακοινώνονται δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta sinithismena!! kypros, kypros, kypros!! telos panton. oso gia to apotelesma stin Eurovision ... min perimenoume kai polla se mia xronia me 100 ballades. toulaxiston ena kalo exei olo afto to thema, tha kanoume XRONIA na stiloume ksana mia ballada! i Eurovision einai PARTY ... ti na tis kanoume tis ballades? idika emis san xora pou den skopevoume me tipota na kerdisoume (xrima den iparxi).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !