Νίκος Πουρσανίδης: Ο ηθοποιός που έγινε ο καλύτερος πωλητής της Chanel!

0
 Στα 33 του χρόνια, ο ηθοποιός Νίκος Πουρσανίδης μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει ζήσει πολλά. Γεννημένος στον Πειραιά, συγκροτημένος μαθητής, πέρασε μέσω των Πανελληνίων στο Ιστορικό της Κέρκυρας και τελικά, έγινε ηθοποιός, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα. Ο Νίκος Πουρσανίδης, αδελφός του ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη και του επίσης ηθοποιού Δημήτρη Αλεξανδρή, έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως ο γκέι δικηγόρος στο σίριαλ  «Πολυκατοικία», που προβαλλόταν από το Mega.
Λίγο μετά το τέλος της σειράς αποφάσισε να φύγει για το Λονδίνο, όπου εκεί παντρεύτηκε και απέκτησε και έναν γιο. Εκεί, όμως, ο Νίκος Πουρσανίδης δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική, αλλά με διάφορα άλλα και πολλά επαγγέλματα. Ανάμεσα σε όλα, ο ηθοποιός πέρασε από τη Chanel, όπου και ξεχώρισε ως ένας τους καλύτερους πωλητές της, λαμβάνοντας διάκριση! 
Τώρα, ο Νίκος Πουρσανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και κέρδισε έναν πρωταγωνισγικό ρόλο στο καθημερινό σίριαλ «Κλεμμένα Όνειρα». Για τις εμπειρίες του μίλησε στο Down Town Κύπρου: «Ήμουν πωλητής στη Chanel, στα Harrods’s, στην Hermes, στην Bond street και πόρτα σε ένα μαγαζί. Έκανα πολλές δουλειές! Μετά πουλούσα εισιτήρια σε ένα σινεμά, έπειτα σε ένα café, όπου έφτιαχνα ποτά, καφέδες, ήμουν στον μπουφέ. Έκανα αρκετά», λέει ο ηθοποιός και αποκαλύπτει: «Είχα βγει, θυμάμαι, ο καλύτερος πωλητής στη Chanel όπου δούλευα. Αυτό δεν είχε σχέση με την υποκριτική βέβαια, αλλά πήρα χαρά όταν πέτυχα κάτι».
Τι τον έσπρωξε να τα αφήσει όλα, να φύγει και να ασχοληθεί με τελείως διαφορετικά πράγματα; 
«Εκείνη τη στιγμή δεν το είδα έτσι. Το έκανα επειδή είχα ανάγκη να το ζήσω. Έφυγα από την Ελλάδα και πήγα στην Αγγλία, άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Δεν ήξερα κανέναν και τίποτα. Πρέπει, όμως, να σου πω ότι η αλλαγή είναι στο αίμα μου. Μου αρέσει να «μηδενίζω», να αλλάζω, να μη μένω στάσιμος. Δύσκολα μένω πολλά χρόνια σε δουλειές. Ακόμα και στην «Πολυκατοικία», όπου έμεινα 3 χρόνια, ήταν «κάπως» για μένα… Δεν το μετάνιωσα φυσικά, την αγάπησα πολύ αυτή τη δουλειά, αλλά συνήθως κάνω πολλά πράγματα και διαφορετικά. Το κάνω κυρίως για να αποδείξω πολλά στον εαυτό μου - ότι μπορώ να κάνω κι αυτό και το άλλο και το δίπλα. Ότι μπορώ να τα ξαναχτίσω όλα» , λέει ο ίδιος.

Η πορεία του στο Λονδίνο τον οδήγησε μέχρι και στον Στίβεν Φρίαρς
«Άρχισα να ψάχνω ατζέντηδες και επαφές που είχα κάποτε, αλλά στην ουσία δεν βρήκα και έκανα άσχετες δουλειές για να έχω χρήματα και να εξασκήσω τη γλώσσα. Σιγά-σιγά μπήκα στα θεατρικά και στα κινηματογραφικά πράγματα και τώρα έχω στο βιογραφικό μου συνεργασίες με πολύ μεγάλους σκηνοθέτες και μια πολύ φημισμένη ατζέντη, η οποία με έχει αναλάβει και με προωθεί σε ξένες ταινίες και σειρές. Νιώθω πολύ τυχερός που έπαιξα στο «Icon» του Στίβεν Φρίαρς και στο “Spooks: The Greater Good” του Μπαράτ Ναλουρί».

Η επιστροφή στην Ελλάδα
«Το παιδί ήταν καταλύτης σε πολλά πράγματα. Και στο ότι γυρίσαμε πίσω, το κάναμε για τον μικρό γιατί θέλαμε να μεγαλώσει στην Ελλάδα. Χρειαζόμασταν τη στήριξη των γονιών μας και θέλαμε να είναι δίπλα στο παιδί».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !