Τις Δευτέρες οι τηλεθεατές κάνουν ζάπινγκ

Nessun Dorma
0
Μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες με το τηλεκοντρόλ στο χέρι είναι όπως φαίνεται κάθε Δευτέρα βράδυ οι περισσότεροι τηλεθεατές πηγαίνοντας μαζικά από το ένα κανάλι στο άλλο.

 Η αρχή γίνεται με τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν συνεχίζει να φέρνει τους περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA, ενώ στη συνέχεια μετά το τέλος της σειράς οι περισσότεροι συντονίζονται στο MEGA για να παρακολουθήσουν το «Κάτω Παρτάλι».

Μόλις όμως η σειρά ρίξει τίτλους τέλους οι περισσότεροι τηλεθεατές πιάνουν ξανά το τηλεκοντρόλ για να συντονιστούν στον ΑΝΤ1 και να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Ράδιο αρβύλα». Έτσι και χθες τα τρία αυτά προγράμματα κέρδισαν τους περισσότερους τηλεθεατές του prime time αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen η «Μουρμούρα» σημείωσε 34,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 39,3% στο δυναμικό κοινό, αντίστοιχα η σειρά «Κάτω Παρτάλι» 34,3% και 38,2%, ενώ η εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» 27,7% και 35,1%. Είναι εμφανές λοιπόν ότι τα τρία προγράμματα έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές που κάνουν ζάπινγκ για να τα παρακολουθήσουν και να περάσουν ένα όμορφο τηλεοπτικά βράδυ.

newsit-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !