Νανά Παλαιτσάκη : «Ενιωσε καλύτερα μετά το θάνατο της μητέρας μου»

0

 Η Νανά Παλαιτσάκη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη σχέση με την μητέρα της και τις «επιπτώσεις» που είχε αυτή στο χαρακτήρα της.

Καταπιέστηκες στα παιδιά χρόνια σου;

«Εξαιρετικά. Αυτό που έκανα στο παιδί μου ήταν ότι δεν έκανε η μητέρα μου σε εμένα, διότι ήταν πάρα πολύ κριτική. Ποτέ δεν ήμουν αρκετή για τη μαμά μου».

Σε πλήγωνε ;

«Ήμουν αντιδραστική, επαναστάτρια, έκανα οτιδήποτε αντίθετο από αυτό το οποίο η μητέρα ήθελε να κάνω σε οποιοδήποτε επίπεδο. Προσπαθώντας να της αποδείξω ότι είμαι αρκετή και μην έχοντας ποτέ αποδοχή καταλαβαίνεις ότι είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση».

Είναι ένα φορτίο μέσα σου!

«Πάντα. Επανέρχεται στα όνειρά μου. Πολλές φορές το παιδί μου με επαναφέρει και μου λέει “Μαμά σε παρακαλώ μην μου απολογήσε. Εγώ δεν είμαι η γιαγιά”».

Εξαιτίας αυτού, έκανες λάθος επιλογές ανθρώπων γύρω σου;

«Ακριβώς. Εκεί ήταν όλη η ιστορία. Εγώ έπαθα δύο εμπλοκές οι οποίες και καθόρισαν τη ζωή μου. Η μία είναι ότι προσπαθούσα να είμαι αρκετή για τη μαμά μου για την οποία δεν ήμουν ποτέ καθώς της θύμιζα αρκετά το μπαμπά μου που ήταν λοκατζής. Κατάπια το μοντέλο του μπαμπά μου που σήμαινε ότι έπρεπε να διαχειριστώ τη ζωή μου ως στρατιώτης κάνοντας την Heron woman. Είναι πολύ δύσκολο να περπατήσεις σε γόβα δωδεκάχρονη όταν βλέπεις τον εαυτό σου να φοράς αρβύλες στρατιώτη. Καταλαβαίνεις αυτό τη εμπλοκή δημιουργούσε στις σχέσεις μου με τους άνδρες; Ενώ είμαι κοινωνική θεωρώ ότι υπήρξα συμπαθητική είχα πολύ λανθασμένη εικόνα για τον εαυτό μου πάλι εξαιτίας της μαμάς μου. Όταν της έλεγαν “Τι ωραίο κοριτσάκι έχετε; Τι όμορφη και καλή είναι”; απαντούσε “Το μυαλό της να έχει και να σπουδάσει”. Δεν μου είχε πει ποτέ “Τι όμορφη που είσαι”. Θεωρούσα ότι είμαι δύσμορφη»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !