Τηλεοπτικές Συνεντεύξεις Στα Άκρα:Λιάγκας και Σεφερλής «το τερματίζουν» με διαφορετικό τρόπο

0

Γράφει ο Τάσος Μαστρογιάννης:

Η Τρίτη συνήθως είναι μια αδιάφορη μέρα με πληκτική ρουτίνα και βαριεστημένους ανθρώπους.Μέχρι που ήρθε η σημερινή και με τάραξε συθέμελα. Πρωινές εκπομπές μπορεί να μην παρακολουθώ καθώς τις ώρες εκείνες, αν δεν έχω φύγει για δουλειά, προτιμώ είτε να παρατείνω τον ύπνο μου είτε να ακούω μουσική και όχι φωνές απ' τα ηχεία της τιβί. Ωστόσο αυτή την Τρίτη έκανα το ζάπινγκ μου σε Mega και ANT1.

Ο κύριος Σεφερλής είχε απέναντί του τον Ορφέα Αυγουστίδη. Αλλά ας μην το πούμε «απέναντι», καθώς ακούγεται λίγο επιθετικό -κάτι που σίγουρα δεν χαρακτηρίζει τις ερωτήσεις του οικοδεσπότη του «Mega με Μία». Το σημείο που πέτυχα ανοίγοντας την τηλεόραση, ήταν εκείνο που οι δυο τους συζητούσαν για τα ποδήλατα και ανέλυσαν πόσο σημαντικό είναι να 'ναι καλό το ποδήλατο για να μην πονάει η μέση ή τα γόνατά σου, αν κάνει να το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, αν είναι επικίνδυνο να βγαίνεις στην Κηφισίας με ποδήλατο (!), αν είναι ακριβό να αγοράσεις ένα, αν ασχολείται ο Ορφέας με το άθλημα λόγω trend, τι διαδρομές κάνει .... zzzzz, ύπνος. Παρακολουθώντας το περιεχόμενο και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο έκανε τις ερωτήσεις ο Σεφερλής, σκέφτηκα πως ο ηθοποιός -και πλέον παρουσιαστής- δεν κάνει συνέντευξη. Πιο πολύ μου θύμισε ψιλή κουβεντούλα στην αναμονή του γιατρού, όπου κάποιος είδε τον συνασθενή του να μπαίνει μέσα στο ιατρείο με το πτυσσόμενο ποδήλατό του παραμάσχαλα. Στο Άμστερνταμ ίσως, στο Ελλάντα σίγουρα όχι. Δυστυχώς.

Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν με «ενόχλησε» ως τηλεθεατή η συνέντευξη στον Ορφέα Αυγουστίδη. Απλά δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν άνθρωπο που θα έβρισκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτά που λέγανε. Απ' την άλλη, σκέφτηκα το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά που πιθανόν θα ρωτούσε τον Αυγουστίδη «Και δηλαδή, ρε Ορφέα, εσύ τώρα δεν έχεις κόμπλεξ που οι γονείς σου είναι διάσημοι;», και «Με την Σωτηροπούλου τα 'χες όντως τότε; Και πώς ήταν ως γκόμενά σου;». Έτσι, έκανα ζάπινγκ και πήγα στο πρωινό του ΑΝΤ1 όπου μαγείρευαν εκείνη τη στιγμή.
 
Αφού χόρτασαν τα μάτια μου μυρωδιές (;) και γεύσεις (;), είδα στο πλατό τους την Εύη Βατίδου. Και το μεσημεριανό, όπως το ξέραμε παλιά, ξεκίνησε. Καθισμένη στην πολυθρόνα της, απάντησε σε όλα. Είπε πως η σχέση που είχε μετά τον Κούγια «δεν ήταν και καμια σημαντική. Ό,τι είχα ήταν άνευ σημασίας». Είπε πως «δεν νομίζω ότι και ο Αλέξης έχει κάτι σοβαρό πάντως». Αλλά πέταξε και το υπέροχο: «Όταν ο μπαμπάς τους θέλει να έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στη ζωή τους, δηλαδή το σκάφος τους, το σπίτι τους και ό,τι έχει εκείνος, και θέλει μάλιστα να το παρέχει εκείνος, θέλει να συμμετέχει δε και σε αυτό, εφόσον εγώ αυτό δεν μπορώ να το προσφέρω, πάω κι εγώ μαζί. Τι να κάνω; Δεν περνάω κι άσχημα. Μια χαρά είναι». Και έκλεισε κάπως έτσι: «Όταν ο άλλος είναι υπό, όταν δεν έχει ζήσει αυτά που έχεις ζήσει εσύ, τότε τι να σου προσφέρει; Να με πάει πού; Σε ένα εστιατόριο; Πάω μόνη μου. Πάω και με τον Αλέξη στην τελική!».

Τώρα, θα μου πεις «Και τι φταίει ο Λιάγκας που τα είπε όλα αυτά η Βατίδου στην εκπομπή του;». Θα σου πω ότι δεν φταίει σε τίποτα -τη συγκεκριμένη μέρα- γιατί πέτυχε «καλή» καλεσμένη. Όμως η ατάκα του (με χαμόγελο ικανοποίησης) στο τέλος της συνέντευξης, όταν εκείνη τον ρώτησε αν τελείωσε κιόλας ο χρόνος της, είναι αρκετή: «Μην ανησυχείς! Όλα τα είπαμε!».

Με εκείνα και με τ' άλλα, η ώρα είχε πάει σχεδόν 1:00 κι εγώ αναρωτιόμουν τι θα προτιμούσα ανάμεσα στο ξεκάθαρα μεσημεριανό «Πρωινό» και στην πλήξη του «MEGA με Μία», αν για κάποιο διεστραμμένο λόγο έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω. «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» σκέφτηκα και έκλεισα την τηλεόραση, επιστρέφοντας και πάλι στο ζεν μου.

Υ.Γ.: Ο Θεός με φύλαξε και δεν «γύρισα» στο Star.

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !