«Μπρούσκο» με έντονο άρωμα από το «Dancing with the stars»

0
Είναι της μοίρας τους γραφτό! Μαζί στο «Dancing», μαζί τώρα και στο «Μπρούσκο». Από το δημοφιλές «Dancing with the stars 5» και το Στούντιο Κάπα στην Παλλήνηβρέθηκαν στην Κύπρο, στα πλατό της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο».

Ενα νέο πρόσωπο θα μπει από τη Δευτέρα στο σίριαλ της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου και μας είναι πολύ γνώριμο. Η χορεύτρια Αναστασία Δρακά, η δασκάλα χορού του ηθοποιού Θεοχάρη Ιωαννίδη στο χορευτικό σόου του καναλιού του Αμαρουσίου, ύστερα από πρόταση-πρόκληση του σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και του παραγωγού Κούλλη Νικολάου μπήκε στα γυρίσματα του μεθυστικού «Μπρούσκου».

«Πάτροκλος» και «Αννα»

Η Αναστασία Δρακά θα υποδυθεί την 25χρονη Αννα Μερετάκη, την κληρονόμο μιας πολύ εύπορης οικογένειας στα Χανιά της Κρήτης. Η κοπέλα με το που επιστρέφει από την Ιταλία, όπου σπούδαζε οικονομολόγος, γνωρίζεται με τον Πάτροκλο (Θεοχάρης Ιωαννίδης), με τη διαμεσολάβηση του Διαμαντή (Γιώργος Ζένιος), με σκοπό τον γάμο. Για τον Πάτροκλο μια καλή κοπέλα από την Κρήτη, με κύρος και περιουσία, είναι ό,τι πρέπει για την κοινωνική και οικονομική ανέλιξή του. Ο Πάτροκλος θα γοητευτεί από την Αννα, θα τη ζητήσει σε γάμο και εκείνη θα δεχτεί, αλλά θα αλλάξει και οριστικά τη ζωή του.

«Λόγω του "Dancing with the stars 5"έπρεπε να ταξιδεύω στην Κύπρο για να κάνω μαθήματα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αφού εκείνος μένει μόνιμα στο νησί για τις ανάγκες της σειράς "Μπρούσκο". Επί δύο μήνες βρισκόμουν κοντά στους πρωταγωνιστές της σειράς και τότε ο παραγωγός και ηθοποιός Κούλλης Νικολάου μου είπε ότι πρέπει να δοκιμάσω και την υποκριτική. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική. Ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου είχε την ίδια άποψη. Ηδη έχω κάνει δύο εβδομάδες γυρίσματα και έχω γνωρίσει έναν άλλον κόσμο. Mόλις τελειώσουν τα γυρίσματα, θα γραφτώ σε δραματική σχολή στην Αθήνα.

»Φαίνεται ότι είναι το τυχερό μας με τον Θεοχάρη. Στο "Dancing"ήμουν εγώ η δασκάλα του στον χορό και μετά την αποχώρησή μας από το σόου ο Θεοχάρης έγινε ο δάσκαλός μου στην υποκριτική. Οι σκηνοθέτες του "Μπρούσκου" μας έβλεπαν με τον Θεοχάρη στο "Dancing"και θεώρησαν ότι έχουμε μεταξύ μας χημεία. Αυτή η χημεία θέλουν να βγει έξω και στο ζευγάρι που θα υποδυθούμε, τον Πάτροκλο και την Αννα, που θα χορέψουν τελικά τον χορό του Ησαΐα» λέει στην «Espresso» η Αναστασία Δρακά.


esperesso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !