Τηλεκοντρόλ: Επιστρέφει η Έλλη Στάη- Κοντά σε συμφωνία η Ζέτα- 10η εντολή με χαμηλή τηλεθέαση-Κατεδαφίστηκε η Prime time του ΑΝΤ1 αλλά είναι στην 1η θέση- Σε συζητήσεις ο Κωστόπουλος- ο Μπούτος στα μαχαίρια;

1
Καλησπέρα σας αγαπημένοι φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ είναι εδώ με σπαρταριστά νέα…

Είναι μια από τις σειρές που το κοινό περίμενε με αγωνιά, ωστόσο σύμφωνα την πλειοψηφία τα νούμερα τηλεθέασης δεν ξεπερνά το 20%. Βλέπετε το πρώτο επεισόδιο δεν είχε καμία σχέση με το δεύτερο και το τρίτο. Το πρώτο επεισόδιο ήταν ίσως ένα από τα δυνατότερα και σκηνοθετικά και υποκριτικά επεισόδια που είδαμε ποτέ από την 10Η ΕΝΤΟΛΗ. Ήταν  βεβαία λίγο σκληρό με βίαιες σκηνές, καμία σχέση με το 2ο και το 3ο επεισόδιο.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε αυτή την εβδομάδα ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 με ποσοστό 17,5 τόσο στο σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό… Βλέπετε μπορεί το PRIME TIME του μετά από την διακοπή για Χριστούγεννα να έχει κατακόρυφη πτώση, την παρτίδα την σώζει τόσο το THE VOICE που κάνει σαρωτικά νούμερα , όσο και το πρωινά του προγράμματα από τις 7 μέχρι και τις 13:00 , αλλά και η απογευματινή ζώνη από τις 6 μέχρι και τις 21:00.

Συνεχίζει τα χαμηλά ποσοστά η σειρά ΤΡΙΧΕΣ. Τι κι αν επιστρατεύτηκαν οι ήρωες του Κόκκινου δωματίου, τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζουν να είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Την Τρίτη το επεισόδιο έκανε 10,7 στο σύνολο και 10,9 στο νεανικό κοινό.

Σε συζητήσεις  βρίσκεται ο Πέτρος Κωστόπουλος  με τον τηλεοπτικό σταθμό  MEGA. Οι επαφή του MEGA με τον παρουσιαστή ήταν για την παρουσίαση βραδινής εκπομπή. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα βγει την φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Δεν τα βρήκε τελικά με MEGA η Ζέτα Μακρυπούλια και σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM είχε ήδη επαφή με μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Αυτός λοιπόν είναι ο ΑΝΤ1 που όπως όλα δείχνουν θα είναι σε νέα σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και πιθανόν στο νέο show του SLPASH που θα βγει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Στον ALPHA με πολιτική εκπομπή επιστρέφει όμως η Έλλη Σταη. Η εκπομπή θα προβάλλεται  στην prime time του καναλιού ανα 2 εβδομάδες.  Βλέπετε οι άνθρωποι του ALPHA ενθουσιάστηκαν με την πρωτιά στις εκλογές και την έκλεισαν.

Ανυπόστατα είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΑΝΤ1 να είναι στα μαχαίρια με τον Πέτρο Μπούτο… Βέβαια όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά….

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά όταν είναι κλειστά τα σχολεία, το πρωινό του ΑΝΤ1 κατεδαφίζεται από την πρώτη θέση.
Βλέπετε οι μικρές  ηλικίες που καθημερινά είναι στα σχολεία γουστάρουν τον Μάρκο Σεφερλή…


Αυτό ήταν και για σήμερα. Επιστρέφω δριμύτερος ευελπιστώ την επόμενη Πέμπτη. Βάλτε το πιο όμορφο χαμόγελο ,πάρε λίγη λάμψη απο τον ήλιο , και όλη σου η μέρα θα είναι χαρούμενη...

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σουπερ η στήλη. Μια εποχή που πραγματικά δεν διαβάζεις την παραμικρή μιντιακή είδηση από ΠΟΥΘΕΝΑ, είναι ευχάριστο να βλέπεις ότι κάποιος γράφει κάτι...έχει ρεπορτάζ... Εύγε μας!

    Να πω ότι αύριο θα αναφερθώ λεπτομερώς στη 10η εντολή και στο γιατί ακόμα δεν έχει κάνει την έκπληξη. Θα είμαι αρκετά σκληρός, όσο κι αν αγαπώ τη σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !