Κωνσταντάκη VS "Μουρμούρα": Άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
2

Δεν μασάει τα λόγια της, λέει αυτό που σκέφτεται και ξεσπάει μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Τηλεόραση" του "Ελεύθερου Τύπου" η Μαρία Κωνσταντάκη, που συμμετέχει φέτος στην σειρά του MEGA, "Μάνα Χ Ουρανού".

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αντίπαλο πρόγραμμα που προβάλλεται στον "ALPHA" την σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και η αλήθεια είναι ότι η μουρμούρα από πλευρά της... άρχισε! 

"Η «Μουρμούρα» είναι ένα πολύ επιτυχημένο πείραμα, με την έννοια ότι επανερχόμαστε ξανά στο πλατό, έξι ηθοποιοί, με ένα κείμενο που έχει θεατρική δομή και τίποτα σαν δράση. Επαναλαμβάνω ότι είναι ένα επιτυχημένο πείραμα ως επακόλουθο της οικονομικής κρίσης. Δηλαδή, δεν πιστεύω ότι θα υπήρχε η «Μουρμούρα» αν δεν ήμασταν σε αυτή τη φάση της οικονομικής κρίσης που έχει χτυπήσει την τηλεόραση. Προσωπικά, μου θυμίζει κάτι από «Σ' αγαπώ - Μ'αγαπάς», μόνο που εκείνο είχε μια τελείως διαφορετική άποψη και ήταν μπροστά για την εποχή του. Δεν μπορείς να πεις το ίδιο και για τη «Μουρμούρα»".

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Μουρμουρα ειναι ακριβως αυτο που θελει ο κοσμος κατι βασισμενο στη σημερινη κοινωνια δοσμενο με πολυ σωστο τροπο!!!Το αντιθετο απο τη Μανα χ ουρανου και την εθνικη ελλαδος και ολες τις αλλες σειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !