TOP TV: Η εξαιρετική Έλλη, το «κόψιμο» Ηλιάκης-Πουνέντη, το σφάλμα του Χατζηνικολάου και η Γιάννα!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
1

Ακόμα μία εβδομάδα πέρασε, ακόμα μία Κυβέρνηση πέρασε και μας άφησε τα «σημάδια» της… Από χθες το βράδυ η Ελλάδα πέρασε σε μια νέα φάση και σίγουρα όλοι μας ζούμε ιστορικές στιγμές. Βέβαια εγώ είμαι εδώ, όχι για να αναλύσω τα εκλογικά αποτελέσματα αλλά για να σχολιάσω την τηλεόραση. Αλλά πώς να το κάνουμε… οι εκλογές έχουν και τηλεοπτικό ενδιαφέρον!

Ξεκινώντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κανάλια για την χθεσινή τηλεοπτική κάλυψη των εκλογών. Όλα τα κανάλια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάτι τόσο δύσκολο. Την μαραθώνια κάλυψη των εκλογών που κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα! Δεν είναι καθόλου εύκολο να προβάλλεις για 8 ώρες συνεχόμενο πρόγραμμα, χωρίς διαλείματα και χωρίς ακριβή «σκαλέτα» της ροής των θεμάτων. Προσωπικά με κέρδισε -για άλλη μια φορά- ο μαραθώνιος του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ και την Έλλη Στάη. Εξαιρετικό στούντιο, σωστός φωτισμός, ωραία ροή χωρίς να γίνεται κουραστική… και κυρίως αξιοπρεπέστατοι παρουσιαστές! Ο Αντώνης και η Έλλη ταιριάζουν πολύ τηλεοπτικά γιατί ο καθένας σέβεται την ελευθερία του άλλου… χωρίς να τη καταπατά. Οι ρόλοι τους ευδιάκριτοι χωρίς μπερδέματα! Και όπως φαίνεται και οι τηλεθεατές εμπιστεύτηκαν το κανάλι, αφού κατέκτησε την 1η θέση, με υψηλά ποσοστά και διαφορά από τον δεύτερο, στο σύνολο κοινού. Αναλυτικά στο σύνολο κοινού κατέγραψε ποσοστό τηλεθέασης 20,7% προσελκύοντας 871.258 τηλεθεατές. Δυνατή ήταν η πορεία που κατέγραψε και στο κοινό 15-44, όπου σημείωσε υψηλό ποσοστό τηλεθέασης 19,5%. 

Λυπάμαι πάρα πολύ για το τραγικό περιστατικό που συνέβη στο STAR. Στην εκλογική του βραδιά με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη Μάρα Ζαχαρέα, ήταν καλεσμένη στο πάνελ η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου. Η υποψήφια μιλώντας στον δημοσιογράφο, επέλεξε να κοιτάει την κάμερα «κατάματα» -όπως είθισται στα τηλεοπτικά πάνελ- και ο δημοσιογράφος εκνευρίστηκε τόσο πολύ που την πρόσβαλε σχολιάζοντας το όνομά της (Μανταλένα). «Κοιτάτε την κάμερα σαν να είστε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί», της είπε και φυσικά η κοπέλα παραλίγο να βάλει τα κλάματα! Τραγικό από έναν παρουσιαστή να φέρεται έτσι σε μια νέα κοπέλα, που φυσικά δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Αν ήταν άλλη στη θέση της… θα το έλεγε; Μεγάλο φάουλ από τον παρουσιαστή!


ΑΣΧΕΤΟ: Περίμενα και εγώ να δω τον Λαζόπουλο χθες το βράδυ να σατιρίζει την εκλογική βραδιά… όμως τίποτα! Αν και κάποια στιγμή, όταν έκανα zapping, νόμιζα ότι τον είδα, μεταμφιεσμένο ως «μάνα της Μισέλ», τελικά ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου! Απίστευτο!




Το προεκλογικό επεισόδιο της «Μουρμούρας» έπαιξε την Κυριακή το απόγευμα… όμως δεν ήταν και τόσο επιτυχημένο –κατά την γνώμη μου-. Γέλασα σε πολλά σημεία, δεν μπορώ να πω, αλλά ήταν τόσο επιτηδευμένο που καταντούσε λίγο κουραστικό. Αλλά, ένα μείον στα δύο χρόνια επιτυχίας… δικαιολογείται! 


Τελικά ο χρόνος… τελείωσε για την ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστές την Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη. Το πείραμα του καναλιού του Φαλήρου για ένταξη μιας καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής στο πρόγραμμά του… απέτυχε! Τώρα οι παρουσιαστές και οι συντελεστές της εκπομπής ψάχνουν κάπου να «βολευτούν», αλλά οι εποχές είναι δύσκολες! Μαθαίνω ότι σκέφτονται να εντάξουν μια νέα εκπομπή στο πρόγραμμα… με ενημερωτικό χαρακτήρα που θα συζητηθεί πολύ! Ο χρόνος θα δείξει αν οι συζητήσεις θα έχουν αποτέλεσμα!


Και η Ηλιάκη τι θα κάνει; Ο Πουνέντης τι θα κάνει; Πολλά σενάρια έχουν ακουστεί! Πολλοί λένε ότι ο Μάκης Πουνέντης θα είναι ο νέος παρουσιαστής της εκπομπής της Ελένης, όταν εκείνη αποχωρήσει από την εκπομπή για λόγους «ανωτέρας βίας»! Σενάριο το οποίο όσο περνάει ο καιρός αποδυναμώνεται, γιατί ο Πουνέντης είναι ωραίος καλεσμένος… αλλά δεν μπορεί να αντέξει εύκολα στις πλάτες του την εκπομπή της Ελένης!

ΑΣΧΕΤΟ: Το πέταξε το υπονοούμενο της η Έλλη Στάη για πιθανή συνεργασία με τον ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ! Η αλήθεια είναι ότι λείπει από την TV και θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία να την δούμε στο κανάλι… που της πάει πολύ!

Η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη έχει αρχίσει να «χτίζει» το κοινό της. Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς έκανε πολύ καλά νούμερα, ακόμα περισσότερα και από την πρεμιέρα. Ίσως αποτελέσει και την έκπληξη της χρονιάς, αφού είναι κάτι διαφορετικό, όπως λένε πολλοί! Όμως μέσα από το σενάριο της σειράς, προς το παρόν, βλέπω τον «Γιώργο»… περιμένω να δω και τον «Καπουτζίδη»!

Η τηλεοπτική Θεοπούλα του «Παρά Πέντε» στήριξε και αυτή με τον δικό της τρόπο τον Αλέξη Τσίπρα. Εκτός από την συμμετοχή της στο προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου, πριν από καιρό, τώρα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο εκλογικό κέντρο του Τσίπρα στην Αθήνα. Μα ήταν φυσικό... αφού κάποια χρόνια πριν μας έλεγε: «Μας κόβουν την σύνταξη, μας κόβουν τα φάρμακα, μας κόβουν το… εφάπαξ. Τι νομίζουν ότι θα πω και πετάγονται όλοι; Άντε καλέ… κόβεται το sex;».

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Facebook: Χρήστος Αϊβαλιώτης
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. οπως το ειπα χτες... πρωτος alpha, δευτερο star και τριτο mega... μακραν η μεταδοση του alpha ηταν η πιο συγχρονη και γρηγορη ,τεχνολογικα μπροστα και με αψογο σκηνικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !