Η Ζέτα μένει Mega! Ενα βήμα πριν πει το Megaλο "ναι"...

0
Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί τους τελευταίους μήνες σε σχέση με την Ζέτα Μακρυπούλια, την
συνεργασία της με το Mega, αλλά και το έντονο φλερτ που υποτίθεται πως έχει ξεκινήσει ανάμεσα σε κείνη και τους Αντεννικούς, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στο τόπο του εγκλήματος.

Ολα αυτά φυσικά ξεκίνησαν μετά την απόφαση των Megaλικών φέτος να μην βγάλουν τελικά στον αέρα το πολυσυζητημένο "Rising Star" για το οποίο είχε δεσμευτεί η Ζέτα με το κανάλι της Μεσογείων από πέρσι. Ομως, παρά τα όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται, απ ΄ότι πιάνουν οι κεραίες μου, η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια όχι μόνο δεν έχει απομακρυνθεί από το Mega, όχι μόνο δεν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις τους και η συνεργασία τους, αλλά είμαστε πολύ κοντά στο να υπάρξει μία ολοκαίνουργια συνεργασία.

Βλέπεις, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχω, το νέο τηλεπαιχνίδι-σόου που έχουν στα σκαριά οι Megaλικοί προκειμένου να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί από την ματαίωση του "Rising Star" προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν και οι συζητήσεις τους με την Ζέτα.

Η Ζέτα και οι διοικητικοί του Mega έχουν πραγματοποιήσει ένα σημαντικό κύκλο επαφών και τώρα; Τώρα λέει είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια, έτσι ώστε να δούμε τον επόμενο μήνα την Ζέτα να επιστρέφει στους δέκτες μας με δόξα και τιμή και υπό την σκέπη του Mega.

"Ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι επαφές και οι συζητήσεις με την Ζέτα, όμως, όντως πια τα πράγματα βρίσκονται στη τελική τους ευθεία και απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η Ζέτα όντως είναι θετική σε όλα αυτά που έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του καναλιού", αποκαλύπτουν στο TLIFE κύκλοι του Mega και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

"Μέσα στις επόμενες μέρες πρέπει παρθούν και οριστικές αποφάσεις και να "κλειδώσει" αυτή η συνεργασία, γιατί πλέον δεν υπάρχουν και μεγάλα χρονικά περιθώρια. Αυτό το νέο τηλεπαιχνίδι-σόου του καναλιού θα βγει στον αέρα τον Μάρτη, οπότε τα πάντα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα". 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !