Τηλεκοντρόλ: Έρχεται ο Ευαγγελάτος κεντρικός-Η Ζέτα στα καλλιστεία του Έψιλον;- Τι θα παρουσιάσει η Ζετα στο MEGA;Θα το κάνει τελικά;-Μεγάλη αποτυχία η εκλογική βραδιά του ΑΝΤ1-Δεν σαρώνουν οι σειρές στο MEGA-;Έρχεται η ΕΡΤ.

5
Καλησπέρα σας αγαπημένοι φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ μετά από μια μικρή παύση την προηγούμενη εβδομάδα είναι εδώ.

Και ξεκινάω με μια βόμβα που έρχεται και θα σκάσει σύντομα και αφορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του TVNEA.COM το MEGA σκεφτείτε  σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει την παρουσίαση του πολύπαθου δελτίου στον Νίκο Ευαγγελάτο, αυτό σημαίνει πολλά τόσο για το κανάλι ,όσο και για την στροφή που επιχειρεί να κάνει.

Δεν θα παρουσιάσει η Ζετα Μακρυπουλια  τα καλλιστεία του Έψιλον. Ναι, είναι αλήθεια, το κανάλι την κυνήγησε τρελά για να αναλάβει την παρουσίαση, αυτή όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA  είπε όχι.

Μιας και είμαι στην Ζέτα να πούμε πως στο MEGA περιμένουν την τελική απάντηση στο Show τηλεπαιχνίδι που την πρότειναν. Αυτό το παιχνίδι  θα το βλέπαμε από τον ALPHA με τον Νίκο Μουτσινά και τον Σωτήρη Καλυβάτση. Το τηλεπαιχνίδι έρχεται από την  Ολλανδία και ονομάζεται “I love my country”. Σύμφωνα με τους κανόνες του τηλεπαιχνιδιού, σε αυτό θα συμμετέχουν δύο ομάδες, στις οποίες οι παίκτες ηλικιακά θα προέρχονται από τρεις διαφορετικές δεκαετίες (20-50 ετών) και για να κερδίσουν δώρα και άλλες εκπλήξεις θα πρέπει να απαντούν σωστά σε ερωτήσεις που αφορούν την Ελλάδα. Πάντως πληροφορίες του TVNEA δεν βρίσκουν την παρουσιάστρια και τόσο θετική...

Κοίταξα πραγματικά λίγο την εκλογική βραδιά στα κανάλια (είχα κι αλλά σημαντικότερα θέματα να κάνω) και θα σχολιάσω μόνο τον ΑΝΤ1 για έναν συγκεκριμένο λόγο. Ρε παιδιά φτάνει ποια με αυτό το μπλε χρώμα στα στούντιο. Ήταν το πιο κρύο Studio με πολύ κρύα χρώματα. Άντε μετά η Χουκλη να κάνει νούμερα με με άθλια εικόνα και μόνη της. Χάθηκε ο κόσμος να μπει να σχολιάσει κανένας Κανάκης που ψοφάει το νεανικό κοινό;

Δεν τα πάνε σαρωτικά τελικά οι πολλά υποσχόμενες σειρές του MEGA. Τι αν το MEGA περίμενε 60νταρια στο Παρτάλι, τι κι αν η Εθνική Ελλάδος παρουσιάστηκε απ όλους σας σαν υπερθέαμα η σειρές πάνε απλά ικανοποιητικά με νούμερα από το 30 μέχρι και 35 (με το ζόρι).

Επιστρέφει στον αέρα η παλιά κακιά ΕΡΤ με τα βολεμένα άτομα. Όλοι όσοι απολύθηκαν και όλοι όσοι μπήκαν τώρα στη ΝΕΡΙΤ , θα έχουν θέση στο νέο κρατικό κανάλι. Πόσα άραγε άτομα χωράει αυτό το καημένο ραδιομέγαρο; Μάλλον θα ξεπεράσει κατα πολύ τους 3000 εργαζομένους... Θα φάνε με χρυσά κουτάλια μερικοί... Δεν πρέπει να γυρίσουμε στην παλιά πελατειακή ΕΡΤ που θα γλύφει και θα τρώει.

Αυτό ήταν και για σήμερα. Επιστρέφω δριμύτερο ευελπιστώ την επόμενη Πέμπτη. Βάλτε το πιο όμορφο χαμόγελο ,πάρε λίγη λάμψη απο τον ήλιο , και όλη σου η μέρα θα είναι χαρούμενη...

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ευτυχως που ακομα το σκέφτεται.θα παρουσιασει το παιχνιδι που απερριψε οποιος παρουσιαστης μιλαει ελληνικα, την αποτυχια του BBC! στο τελος όταν γυρισει στο αντ1 θα εχει φτασει η καριερα της για να παρουσιαζει το backstage του dwts! κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη θεωρειται κακο το 30αρι της εθνικης ελλαδος και το 40αρι του κατω παρταλιου?υπαρχει καμια σειρα στο αντ1 που να κανει αυτα τα νουμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι πάντα απαντάτε έτσι. Μιλάω για συγκεκριμένο καναλι, δεν έκανε σύγκριση με τον ΑΝΤ1. Απο τα 60νταρια στα 35αρια ναι ειναι ικανοποιητικά οχι ομως αυτα που περίμεναν μπας και πάρουν την πρωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το θέμα της ΕΡΤ, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα ξαναπροσληφθούν όλοι, αλλά έπειτα θα γίνει αξιολόγιση για να διαπιστωθεί ότι όλοι εργαζόμενοι έχουν τα προσόντα και ότι δεν είναι αργόμισθοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από περυσι το παρταλι εχει χασει σχεδόν 1 εατομμυριο τηλευεατες και με επαναλήψεις απέναντι προς το παρον...από το 2,5 στο 1,7 σε 3 επεισοδια δεν νομιζω και στο μεγκα να αρεσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !