Το παράπονο του Μάρκου Σεφερλή: «Αυτοί που με αποκαλούσαν “αδερφό” τώρα με βαράνε ανελέητα»!

0
Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον Πέτρο Κωστόπουλο, τους εχθρούς
που έχει αποκτήσει και την αντιπαλότητα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.

«Ο Κωστόπουλος είχε την καλύτερη άποψη για μένα και την έλεγε. Απλός έτυχε να είμαι ο επόμενος παρουσιαστής του Mega. Δεν ξέρω τι παιχνίδι παίχτηκε μεταξύ τους και κατά πόσο ήθελε να τους το παίξει δάσκαλος. Εγώ ρώτησα και μου είπαν πως ο Πέτρος είναι παρελθόν. Πήρε έκταση γιατί ο Κωστόπουλος ανέθεσε σε άλλο να γράψει άσχημα για μένα, εκείνος μετά βγήκε και είπε άσχημα για τον Πέτρο. Έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσά τους. Εγώ ήμουν η αφορμή στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους», δήλωσε στο You και την Τζώρτζια Συρίχα.

Το περίμενε όταν ξεκινούσε το πρωινό πως θα άρχιζε μια αντιπαλότητα με τους απέναντι; «Τη δημιουργήσανε. Εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ αντίπαλος αλλά ότι βρίσκομαι απέναντι σε μια εκπομπή που ήδη υπάρχει. Δεν νιώθω γενικότερα αντιπαλότητα σε ό,τι κάνω… Αν ήταν έτσι θα έφερνα μόνο τραγουδιστές στην εκπομπή και όχι ηθοποιούς, να μην υπάρχει ανταγωνισμός, επειδή και εγώ κάνω θέατρο».

Για τους εχθρούς του και αν έχουν αυξηθεί: «Πιστεύω πως έχουν αυξηθεί, αλλά δεν με απασχολεί. Όσο περισσότερα κάνεις τόσο είσαι στο μάτι του κυκλώνα και δεν προλαβαίνεις κιόλας. Λένε πράγματα που σκέφτεσαι “δεν μπορεί!”. Λυπάμαι τους ανθρώπους που μέχρι πριν από 3 μήνες ήταν δίπλα μου επειδή το ήθελαν και έχω μηνύματά τους με ευχές. Με θεωρούσαν οικογένεια και με αποκαλούσαν αδελφό, ενώ τώρα με βαράνε ανελέητα. Τους μίλησα και μου είπαν “έχω εντολή”! Τους είπα “γράψτε το αλλιώς, χτύπα, αλλά μην προδώσεις αυτά που αισθάνομαι για σένα και εσύ για μένα”. Το “αδελφός” είναι μεγάλη κουβέντα… Δεν τους δικαιολογώ», λέει o ηθοποιός – παρουσιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !