Ηλίας Μαμαλάκης: «Υπήρξαν άτομα που αμφισβήτησαν την ικανότητά μου και...»

Nessun Dorma
0


Για την υπερτιμημένη, όπως χαρακτηρίζει, γκουρμέ κουζίνα, για την απουσία του από την τηλεόραση αλλά και για όλους εκείνους που τον αμφισβήτησαν, μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης.
Ο αγαπημένος τηλεοπτικός σεφ, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Θανάση Αναγνωστόπουλο αύριο στο Join Us ξεκίνησε μιλώντας για της γεύσεις της παιδικής του ηλικίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι γεύσεις της παιδικής σου ηλικίας είναι αυτές που θα σε σφραγίσουν για όλη σου τη ζωή. Μπορεί η μαμά σου να έκανε τη χειρότερη φακή του κόσμου και μεταγενέστερα να έφαγες πολύ καλή φακή, όμως εσύ της μάνας σου τη φακή θα θέλεις».
Πώς είναι οι Έλληνες σαν πελάτες: «Οι Έλληνες σαν πελάτες της κουζίνας είναι πολύ συντηρητικοί. Ο πλούτος που προηγήθηκε της κρίσης τους είχε κάνει σνομπ. Δηλαδή ό,τι γινόταν μόδα ήθελαν να το δοκιμάζουν. Και μέσα από τη δοκιμή του φαγητού σε ένα πολυτελές εστιατόριο προσπαθούσαν να προβληθούν. Η κρίση, όμως, έφερε ένα πολύ μεγάλο μάθημα: Τα ισοπέδωσε, τα εξαφάνισε και έμειναν μεν τα ακριβά εστιατόρια αλλά αυτά που είχαν κάτι να δείξουν».
Για την υπερτιμημένη γκουρμέ κουζίνα λέει: «Η γκουρμέ κουζίνα είναι υπερτιμημένη, δηλαδή μία πολυσύνθετη κουζίνα που χρησιμοποιεί σπάνια και ακριβά υλικά, τα στήνει με ένα παράξενο τρόπο στο πιάτο, τα διακοσμεί με πράγματα τα οποία πιθανόν να μην τρώγονται και πολλές φορές είναι ασύνδετα μεταξύ του». Για την απουσία του από την τηλεόραση τονίζει: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω μία εκπομπή όπου να μπω την κουζινούλα και να μαγειρεύω κάθε μέρα μια συνταγή. Ήθελα κάτι πιο σύνθετο». Για τους ανθρώπους που τον αμφισβήτησαν αποκαλύπτει: «Ξεκίνησα περισσότερο σαν κριτικός της τροφής αλλά έχω πάθος με τη μαγειρική. Υπήρξαν άτομα που αμφισβήτησαν την ικανότητά μου και δεν αντέδρασα γιατί δεν χρειαζόταν. Έχω βγάλει 14 βιβλία μαγειρικής».
gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !