Γιατί ο Λαφαζάνης έφυγε από την εκπομπή της Σίας Κοσιώνη;

0
Χωρίς εκπρόσωπο από το ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε η χτεσινή προεκλογική εκπομπή της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ. Παρότι ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί ο βουλευτής Παναγιώτης Λαφαζάνης, τελικά η εκπομπή «βγήκε στον αέρα» χωρίς εκείνος, καθώς ο ίδιος αποχώρησε λίγο πριν την έναρξή της.
Η Σία Κοσιώνη ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό για το περιστατικό, είπε ότι ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για εχθρικό κλίμα και πάνελ στην εκπομπή και γι' αυτό ζήτησε «προστασία».

Παράλληλα, η δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με προσβλητικά λόγια στην ίδια, παρά το γεγονός ότι εκείνη τον διαβεβαίωσε ότι θα τηρηθεί η τάξη στη συζήτηση. «Τον ρώτησα γιατί ήρθε εάν πιστεύει ότι είμαστε όπως μας χαρακτηρίζει και μου ανακοίνωσε ότι φεύγει. Κατόπιν τούτου δεν μπορούσα να κρατήσω δια της βίας τον κ. Λαφαζάνη» εξήγησε η ίδια.

«Ηταν προγραμματισμένο να είναι μαζί μας και ο κ. Λαφαζάνης ο οποίος είναι υποψήφιος στην Β” Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συνέβη κάτι περίεργο με τον κ. Λαφαζάνη. Ηρθε, έφτασε ως το στούντιο, μου ζήτησε να τον προστατεύσω απέναντι σε ένα εχθρικό όπως το χαρακτήρισε πάνελ αλλά και από εμένα την ίδια, μια εχθρική προφανώς δημοσιογράφο. Μου είπε ότι μεροληπτώ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το γνωρίζει και διάφορες άλλες πολύ προσβλητικές εκφράσεις προς το πρόσωπό μου. Του είπα ότι θα τηρήσω την τάξη σε αυτή τη συζήτηση, του διασφάλισα ότι θα γίνει μια ομαλή συζήτηση έτσι όπως πρέπει και όπως πάντα κάνουμε στον ΣΚΑΪ, το αμφισβήτησε εντόνως και στη συνέχεια -και είχα και μάρτυρες σε αυτό το περιστατικό- τον ρώτησα γιατί ήρθε εάν πιστεύει ότι είμαστε όπως μας χαρακτηρίζει και μου ανακοίνωσε ότι φεύγει. Κατόπιν τούτου δεν μπορούσα να κρατήσω δια της βίας τον κ. Λαφαζάνη» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !