Ο Alpha παρών στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, με έκτακτες πολιτικές εκπομπές

0
Ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, ο Alpha μπαίνει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με στόχο την έγκυρη και άμεση ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Ο δρόμος προς τις κάλπες, το προσκήνιο και το παρασκήνιο, οι κινήσεις των μονομάχων οι θέσεις και οι αντιπαραθέσεις των κομμάτων αναλύονται σε έκτακτες πολιτικές εκπομπές, καθημερινά στις 11:00, με συντονιστές τον Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο και τη Λώρα Ιωάννου και κάθε Τετάρτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με συντονιστές τον Αντώνη Σρόιτερ, τον Νίκο Μάνεση και τη Σοφία Παπαϊωάννου.
Οι ενημερωτικές εκπομπές «Αυτοψία» και «360ο» γίνονται αμιγώς πολιτικές.

Στα πάνελ των πολιτικών εκπομπών, υποψήφιοι βουλευτές διασταυρώνουν τα ξίφη τους, τοποθετούνται επί των κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες και παρουσιάζουν τις θέσεις των κομμάτων που αντιπροσωπεύουν.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha στις 19:00, όπως και στο διευρυμένο κατά μισή ώρα μεσημβρινό δελτίο, το οποίο μεταδίδεται πλέον 12:00 με 13:00, το δημοσιογραφικό δυναμικό του καναλιού καταγράφει τον παλμό της προεκλογικής περιόδου και μέσα από έγκυρα ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις παρουσιάζει όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Και σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ο Alpha μπαίνει δυνατά στη μάχη της ενημέρωσης, με αξιοπιστία και αντικειμενικότητα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !