Γιώργος Παπαδάκης: Το συγκινητικό αντίο στην δημοσιογράφο Κατερίνα Γκίκα που «έφυγε» στα 44 της χρόνια

0
Η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα έχασε την Παρασκευή, στα 44 της χρόνια, τη μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη και τη στενοχώρια όλους τους αγαπημένους ανθρώπους της, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.
Ο  Γιώργος Παπαδάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής του εκπομπής την αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο –μίλησε για τη γνωριμία τους και μετέπειτα πρόβαλε ένα ρεπορτάζ της από το 1996.
«Δεν είχαμε χτες εκπομπή. Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να αποχαιρετίσουμε με το δικό μας τρόπο την Κατερίνα Γκίκα», δήλωσε ο ίδιος.
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είναι γύρω στο 1995 όταν η Ελένη Τσαγκά, η οποία δουλεύει στο STAR, την ξέρετε, ήρθε και μου είπε “Γιώργο υπάρχει ένα καταπληκτικό κορίτσι που μπορεί να κάνει ρεπορτάζ σε αυτή εδώ την εκπομπή”. Η Κατερίνα ήρθε και την πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία πριν πάει στο STAR, την είχε εδώ, από αυτή την εκπομπή. Επειδή δεν ήθελε μελοδραματισμούς, ένα πολύ δυνατό κορίτσι, άντεξε δέκα χρόνια. Άνθρωποι που την γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια που εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα να επικοινωνούμε, λέγανε ότι είναι πάρα πολύ δυνατή».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !