TOP TV: Ο καυγάς της Γκολεμά με την Σπυροπούλου, το πάγωμα του YFSF και το «ξύλο» του Ίμβριου στην Γερμανού!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

3 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και οι περισσότεροι από εμάς έχουν μπει σε εορταστική διάθεση. Και τι σημαίνει αυτό; Είμαστε πιο δεκτικοί με τους άλλους, συγχωρούμε πιο εύκολα και αγαπάμε τους γύρω μας… Βέβαια αυτά τα κάνουν οι «φυσιολογικοί» άνθρωποι και όχι οι άνθρωποι της τηλεόρασης…

Όταν πρωτοάκουσα την είδηση της λογομαχίας της Ντέπυς Γκολεμά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στα στενά του Κολωνακίου… εξεπλάγην. Πίστευα ότι δεν μπορεί αυτό να έχει συμβεί στα αλήθεια! Κι όμως συνέβη και ήταν τραγικό. Κάποιοι από εμάς έχουν μπερδέψει την δουλειά με την προσωπική ζωή… Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι η κριτική τηλεοπτικών προσώπων πρέπει να παραμένει στα πλαίσια της δουλειάς… και όχι έξω από αυτήν! Είπαμε να κρίνουμε ένα τηλεοπτικό πρόσωπο… όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά να την βρίζουμε και στην μέση του Κολωνακίου… ε αυτό πάει πολύ! Πόσο χαμηλά θα πέσουμε πια;

Από την άλλη μόνο χαμηλά δεν είναι τα νούμερα της Σμαράγδας Καρύδη στο Celebrity Game Night. Οι τηλεθεατές (νεανικό κοινό) φαίνεται πως έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα αυτή την εκπομπή γι’ αυτό και της δίνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Και η Σμαράγδα εξαιρετική όπως πάντα… Περιμένουμε να την δούμε και στην «Εθνική Ελλάδος», που ξεκινάει τον Γενάρη στο MEGA! 


ΑΣΧΕΤΟ: Λύσσαξαν όλοι με τον «δήθεν» ξυλοδαρμό της Ναταλίας Γερμανού από τον Πέτρο Ίμβριο! Πρώτη φορά είδαν ένα «στημένο» θέμα; Πρώτη φορά είδαν να δημιουργείται ένα θέμα για το promo μιας εκπομπής, ενός τραγουδιού; Εγώ το καταχάρηκα! 

Φοβούμενος ο ΑΝΤ1 ότι το "Your Face Sounds Familiar" θα έχει την ίδια «τύχη» με τον πέμπτο κύκλο του "Dancing With The Stars", όπως διαβάζω, έχει αποφασίσει να μην προβάλλει το σόου την φετινή σεζόν… αλλά στην επόμενη. Καλή η κίνηση του! Φαίνεται πως τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου μαθαίνουν από τα λάθη τους και έχουν γρήγορα αντανακλαστικά, κάτι που σπανίζει στο χώρο!

Κάτι βλέπω να πηγαίνει καλύτερα στα νούμερα της τηλεθέασης και αυτό είναι το Δελτίο του STAR. Τα νούμερα έχουν ελαφρώς ανέβει και αυτό είναι πολύ καλό. Βέβαια το διάστημα που ζούμε έχει πολλές πολιτικές εξελίξεις και αυτό «βοηθά» όλα τα δελτία ειδήσεων των καναλιών. Και η αλλαγή προγράμματος που έκανε το κανάλι της Κηφισιάς με τον «Όρκο Σιωπής» και το «Μαύρο Τριαντάφυλλο» να προβάλλεται το πρωί, του έκατσε μια χαρά! Τα νούμερα της εβδομάδας που πέρασε δεν ήταν άσχημα!


ΑΣΧΕΤΟ: Το επόμενο #HASHTAG που θα μεταδοθεί από το κανάλι “E TV”, ανήμερα των Χριστουγέννων στις 23:30 θα ασχοληθεί με την λέξη «Οικογένεια». Προβλέπω ότι θα είναι μια πολύ διαφορετική και συγκινητική εκπομπή, αφού θα ερευνηθεί η λέξη οικογένεια… από μια άλλη – διαφορετική – οπτική γωνία.

Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, κακά τα ψέματα είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει πολύ κόσμο, αφού αν δεν μπορέσει να το κάνει η υπάρχουσα Βουλή πολύ σύντομα η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές. Το ενδιαφέρον είναι τόσο μεγάλο, που ακόμα και τα μεγάλα online στοιχηματικά site έχουν δημιουργήσει ένα κουπόνι με τις πολιτικές εξελίξεις, όπου όποιος θέλει στοιχηματίζει για το αν θα μπορέσει να ψηφιστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την υπάρχουσα Βουλή. Η απόδοση, όπως είναι φυσικό, είναι πολύ χαμηλή αφού οι εξελίξεις δείχνουν ότι αυτό είναι αδύνατον να γίνει!

Αυτά για σήμερα! Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αναγνώστες του tvnea.com να περάσουν τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής τους! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Και να θυμάστε: Να προσέχετε τι εύχεστε! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Facebook: Χρήστος Αϊβαλιώτης
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !