Λουκία Παπαδάκη: «Το βρακί στο κεφάλι δεν είναι show!»

0
Η Λουκία Παπαδάκη με νέο look επιστρέφιε στο θέατρο και μιλά στον Αλκίνοο Μπουνιά και την
εφημερίδα Epsresso για την τηλεόραση αλλά και τη φρικαλέα χρήση της γλώσσας στη μικρή οθόνη.

Η ηθοποιός αποκαλεί την εγχώρια shobiz «τουρλουμπούκι» και «ξεμπούρλεμα» και τονίζει ότι «το βρακί στο κεφάλι δεν είναι show!» Για την ίδια σταρ ήταν μόνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία, όπως λέει, υπηρέτησε το σταριλίκι με μεγάλο μόχθο και πολλές θυσίες και είναι αξιοσέβαστη γι'αυτό.

Δεν της αρέσει η εκδοχή του «Dancing with the stars» και δεν διστάζει να το ομολογήσει. «Στο εξωτερικό συμμετέχουν άνθρωποι πολύ υψηλού επιπέδου και με καταξίωση στον χώρο τους, που δεν περιμένεις να τους δεις σε έναν τέτοιο ρόλο και γι'αυτό έχουν ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, ο διευθυντής μιας μεγάλης εφημερίδας ή ένας σπουδαίος επιχειρηματίας, ακόμη και ένας καθηγητής πανεπιστημίου. Εδώ συμμετέχουν μοντέλα, ηθοποιοί τραγουδιστές, δηλαδή πρόσωπα που τα βλέπουμε συνέχεια στην TV και δεν σου προσφέρουν το στοιχείο της έκπληξης. Αλήθεια, τα μοντέλα με τα προσόντα της...bibi-bo, που είναι ιδανικά για το μόντελινγκ, γιατί θα πρέπει να ασχολούνται με το θέατρο, το τραγούδι, τον χορό και την παρουσίαση; Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί όλες και όλοι θα πρέπει να τα κάνουν όλα».

Όσον αφορά στην άποψη της για τα σημερινά πρωινά προγράμματα...«Τα τηλεοπτικά προγράμματα είναι άχρωμα, άοσμα και βαρετά. Το ίδιο πράγμα πολλά χρόνια. Θα μου πεις, τι θα κάνεις πρωί πρωί, θα μεταφράσεις τον Όμηρο; Όχι βέβαια, αλλά θα μπορούσε να ε΄έναι ένα τηλεπεριοδικό με ρουμπρίκες και ο καθένας να κάνει κάτι που το ξέρει καλά, και όχι όλοι μαζί σε όλα. Και βέβαια θα πρέπει να μιλάνε σωστά ελληνικά. Δεν λέω να μιλάς σαν τον Αδαμάντιο Κοραή, αλλά όχι φφρικαλέα ελληνικά. Δεν λέμε «απόψε το βράδυ» αλλά ή «απόψε» ή «σήμερα το βράδυ». Θα μου πεις, αυτό σε μάρανε; γιατί δεν έχεις δικαίωμα να βγαίνεις σε ένα τεράστιας αποδοχής και δυναμικής μέσο, όπως είναι  η τηλεόραση να μιλάς «βάρβαρα» ελληνικά. Τι περιμένουμε να γίνει σε αυτόν τον τόπο, όταν δε μιλάμε τη γλώσσα μας;» 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !