Πόπη Τσαπανίδου: «Ο έρωτας διαρκεί όσο θαυμάζεις τον άλλο»

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Συνέντευξη στο περιοδικό Hello παραχώρησε η Πόπη Τσαπανίδου και αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα και στην προσωπική της ζωή που έχει επιλέξει τόσα χρόνα να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και μερικές φορές έχουμε δει φωτογραφίες της στα περιοδικά. Την ενοχλεί;

«Και βέβαια μ' ενοχλεί.
Δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου πάνω σε παπαράτσι θέματα ή σε συνεντεύξεις μου. Δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα. Κατανοώ, όμως, και την αντίθετη πλευρά οτι πρέπει και οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι και τα περιοδικά να ζήσουν. Επίσης, το γεγονός ότι απέχω συνειδητά κάθε εβδομάδα από τα περιοδικά, μου στερεί δημοφιλία ή νούμερα τηλεθέασης. Προτιμώ, όμως, με όποιο κόστος, να έχω μια ήρεμη προσωπική ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για αυτό που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να σταθεί στο πλευρό της, η ίδια αποκάλυψε «Θέλω να τον θαυμάζω. Ο θαυμασμός είναι βασικό στοιχείο τόσο στη σχέση, όσο και στις φιλίες μου», και κατόπιν πρόσθεσε: «Ο έρωτας διαρκεί όσο θαυμάζεις τον άλλο αλλά είναι κάτι που θέλει δουλειά για να μείνει ζωντανός. Με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να γίνει μεγαλύτερος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !