Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Έχω πάθει εξάρτηση από τη δουλειά μου"

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Συνέντευξη στο περιοδικό "Down Town Κύπρου" παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και εξομολογήθηκε -μεταξύ άλλων- ότι έχει να κάνει πολλά χρόνια διακοπές, αφού τα τελευταία χρόνια δουλεύει πάρα πολύ. 

«Δυστυχώς, η εποχή μας δεν σου επιτρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις, έστω και λίγο», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε: «Καλώς ή κακώς, όλοι κάναμε οικονομικά ανοίγματα τα προηγούμενα χρόνια, οπότε πρέπει κάθε μήνα να πρέπει να εξασφαλίσεις πάση θυσία ένα εισόδημα για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Δουλεύοντας, βέβαια, σε τρεις δουλειές συγχρόνως επιβάρυνα τον οργανισμό μου, με αποτέλεσμα πέρσι να ανεβάσω περισσότερες από δέκα φορές υψηλό πυρετό, ο οποίος δεν έπεφτε με τίποτα. Αλλά έχω συνηθίσει πια».

Πόσο έχει αλλάξει όμως η ζωή του, από τότε που έγινε πατέρας; «Κανονικά, από τότε που έγινα πατέρας, θα έπρεπε να σταματήσω να εργάζομαι τόσο πολύ για να μπορώ να περνάω περισσότερες ώρες μαζί με την κόρη μου. Αλλά, δεν μπορώ να το κάνω. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, έκανα για πρώτη φορά, ύστερα από επτά χρόνια, κανονικές διακοπές και μετά τις πρώτες δύο εβδομάδες αισθανόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Έχω πάθει εξάρτηση από τη δουλειά μου και λειτουργεί στον οργανισμό μου, όπως το τσιγάρο. Δεν μπορώ να την κόψω!».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !