Γιώργος Λιανός: «Θαυμάζουμε αυτό το είδος ζωής που λέγεται Καινούργιου»

0
Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στις κάμερες για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην απογευματινή εκπομπή«Όλα παίζουν», την οποία παρουσιάζει μαζί με τις: Μπέττυ Μαγγίρα, Αλέκα Καμηλά και Κατερίνα Καινούργιου, ενώ εξομολογήθηκε τον λόγο που άφησε τον ΑΝΤ1 για τον Alpha.
«Ήταν ένα στοίχημα όχι να αποδείξω πιο πολύ στους άλλους ότι κοιτάξτε τα κατάφερα, είμαι κάπου αλλού και τα καταφέρνω, κάνουμε νούμερα, είναι ωραία εκπομπή. Πιο πολύ για τον εαυτό μου ότι μπορώ να αναλάβω κάποιο ρόλο», δήλωσε ο ίδιος.
Επιπλέον για τα προβλήματα που υπήρχαν στην εκπομπή τόνισε: «Υπήρχε πρόβλημα στο ποιος θα αναλάβει ποιον συγκεκριμένο ρόλο. Δηλαδή, δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρο το ποιος θα αναλάβει τι. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε αυτό νομίζω ότι λύθηκαν οι παρεξηγήσεις και όλη αυτή η ανασφάλεια που νιώθαμε, γιατί πολλές φορές, ειδικά στις πρώτες εκπομπές υπήρξε ανασφάλεια. Έπρεπε να το βρούμε μεταξύ μας, κακά τα ψέματα, η παρέα δύσκολα φτιάχνεται».
Τέλος, μίλησε για τις συμπαρουσιάστριές του, με τα παρακάτω λόγια: «Όσον αφορά την Μπέττυ ταιριάζουν πιο πολύ τα χνώτα μας, έχουμε πιο πολύ το ίδιο σκεπτικό, με την Καμηλά εντάξει, είμαστε όλοι ερωτευμένοι κι εγώ το ίδιο στο πλατό και με την Καινούργιου, απλά ότι θαυμάζουμε αυτό  το είδος ζωής που λέγεταιΚαινούργιου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !