Μπάμπης Στόκας: «Θα προτιμούσα να ζητήσω δανεικά, παρά να γράψω τραγούδι για την Πάολα»

0
Ο Μπάμπης Στόκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Join Us» και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε στη διάλυση των Πυξ Λαξ, ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, αλλά και στην Πάολα.
«Οι Πυξ Λαξ διαλύθηκαν γιατί τα είχαμε κάνει όλα και φτάσαμε σε ένα σημείο να βαριόμαστε. Όχι ότι αυτή η μπάντα δεν μπορούσε να αντέξει άλλα 5-10 χρόνια. Στην Ελλάδα, σε αυτό τον μικρό τόπο είχαμε παίξει πάρα πολύ και ενστικτωδώς νιώσαμε ότι αυτό άρχισε λίγο να πέφτει. Δεν θέλαμε να το χαλάσουμε», δήλωσε ο ίδιος.
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Με τον Πλιάτσικα βρισκόμαστε αλλά όχι καθημερινά, τον έχω φάει και με έχει φάει στη μάπα τόσα χρόνια».
Στην πορεία μίλησε για τις συνθέσεις κατά παραγγελία και για την Πάολα: «Δύσκολα γράφω κατά παραγγελία. Θα μου άρεσε να το κάνω για μια ταινία. Αλλά δεν είμαι και άνθρωπος που είμαι μέσα στα κυκλώματα. Αν δεν είχα λεφτά δεν θα έγραφα ένα τραγούδι για την Πάολα. Θα ερχόμουν να σου ζητήσω δανεικά. Μου αρέσει η αισθητική στα πράγματα. Και όταν λέω δεν μου αρέσει το σκυλάδικο, εννοώ δεν μου αρέσει η διαδικασία. Η Πάολα είναι μία πολύ ωραία τραγουδίστρια, δεν θα την κρίνω, ότι δηλαδή δεν είναι καλή και εγώ είμαι καλός».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !