Γιατί εξαφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού την περασμένη Τρίτη?Όλο το παρασκήνιο...

0
Εντύπωση μας έκανε μόλις μάθαμε ότι η Μαρία Αλεξάνδρου θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του
Ant1 ¨Όλα μπιπ¨.Και για αυτό διότι γνωρίζουμε τη σχέση που διέθετε η ίδια με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη και το γεγονός ότι στο πάνελ της εκπομπής βρίσκεται η επίσης πρώην του,Δούκισσα Νομικού.

Αναρωτιόμασταν πως θα μπορούσε να σταθεί μία τέτοια συνύπαρξη στον τηλεοπτικό αέρα και το πόσο αμηχανία θα κυριαρχούσε,ωστόσο τελικά το μοιραίο δεν έγινε.Η Μαρία πήγε καλεσμένη την Τρίτη στην εκπομπή,ωστόσο η Δούκισσα απουσίαζε.Όχι δικαιολογημένα,αλλά προφανώς για να αποφύγει τη συνάντηση.Η παραγωγή ωστόσο το δέχτηκε,έχοντας αντιληφθεί την κατάσταση.

Πάντως για την ιστορία η Μαρία έκλεψε τις εντυπώσεις στην εκπομπή,αφού δεν δίστασε να εξάψει και την ερωτική φαντασίωση του παρουσιαστή Θέμου Αναστασιάδη με μία ενδεχόμενη μελλοντική σεξουαλική επαφή.

Πάντως είναι στα καλύτερα της και αυτό διότι ετοιμάζει ένα νέο τραγούδι,αλλά και την Τρίτη βγαίνει το εορταστικό playboy μαζί με το ημερολόγιο της.Βέβαια σε όλα τα καλά,υπάρχει και ένα κακό.Και έτσι το γνωστό μοντέλο και τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κάνει αγωγή στην ροζ γραμμή που συμμετείχε,διότι η εταιρεία δεν ήταν σωστή στις οικονομικές συναλλαγές με αποτέλεσμα να έχει μείνει απλήρωτη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !