5+1 TV stars που μάλλον ανυπομονούν για το '15!

1
Το 2014 φτάνει στο τέλος του, αλλά από την άλλη έχουμε ακόμα παραπάνω από μια εβδομάδα για τα Χριστούγεννα. Άρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση κι από την άλλη μπορώ να γράψω ποιες τηλεπαρουσιάστριες θα έπρεπε να θέλουν να ξεχάσουν το 2014 χωρίς να γίνομαι «κακός εν μέσω εορτών», ε; Τι, όχι; Εγώ λέω ναι - και δεν γίνομαι κακός, απλά εύχομαι κι εγώ μαζί τους να φύγει αυτό το άσχημο 2014 και να έρθει το καλύτερο 2015. Αν είσαι μία από τις παρακάτω και Δευτεριάτικα δεν έχεις καμία διάθεση για πλάκα, μην το διαβάσεις.

Μαρία Ηλιάκη

Το 2014 με μια ματιά: Δύσκολη χρονιά, μεγάλες αποφάσεις, όχι καλά αποτελέσματα
Μια επιτυχημένη συνταγή στον Alpha που την ανέδειξε έφτασε στο τέλος της και το καλοκαίρι ήταν η στιγμή να κάνει «το επόμενο βήμα». Τελικά εκείνη διάλεξε ένα μικρότερο κανάλι, όπου αποφάσισε (μαζί  με το κανάλι, φυσικά) να κάνει σχεδόν (;) την ίδια συνταγή αλλά με άλλο συμπαρουσιαστή. Τα αποτελέσματα πάνω κάτω τα ξέρετε, αφού πλέον τα νούμερα τηλεθέασης τα διαβάζει ακόμα και η θεία μου. Χαμηλή ανταπόκριση από το κοινό, μια εκπομπή που είναι σα να μην υπάρχει, δεν έχει κάνει καμία αίσθηση σε κανέναν και, δυστυχώς, δεν νομίζω πως μπορεί και κάτι να συμβεί στην πορεία - ακόμα κι αν η ίδια κερδίσει το DWTS, η εκπομπή μοιάζει να έχει πάρει το δρόμο της.
Το συμπέρασμα της χρονιάς: Το '15 καλύτερα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το 2014 με μια ματιά: Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη (ούτε καν δυο)
Η χρονιά ξεκίνησε μάλλον καλά και στο δεύτερο μισό της απογειώθηκε, αφού η Κωνσταντίνα πήρε επιτέλους την εκπομπή που ήθελε - και μπράβο της. Όμως, οι τρεις τελευταίοι μήνες πήραν πίσω ό,τι είχαν φέρει οι προηγούμενοι: Το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» δεν έφερε τα νούμερα που ήθελε όχι μόνο η ίδια, αλλά και το κανάλι, οι συνεργάτες άλλαξαν 4538 φορές μέσα σε λιγότερο από 100 μέρες και ήδη γράφεται ότι η εκπομπή κόβεται.
Το συμπέρασμα της χρονιάς: Αν ο στόχος της ήταν απλά να ακουστεί, να συζητηθεί, να απασχολήσει, το κατάφερε. Σε άλλη περίπτωση, δεν μπορεί να ενταχθεί στους κερδισμένους της χρονιάς.

Ναταλία Γερμανού

Το 2014 με μια ματιά: Μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία
Στον ANT1 τής δόθηκε η ευκαιρία να κάνει την ωραιότερη εκπομπή της ζωής της. Σε μια ιδανική φάση επαγγελματικά, ώριμη μέσα της και κατασταλαγμένη, έχοντας περάσει από του κόσμου τα τηλεοπτικά concepts, η Ναταλία Γερμανού μας είχε προετοιμάσει με τις δηλώσεις της για κάτι «υπέροχο», για μία εκπομπή «που πάντα ήθελε να κάνει». Και είδαμε το αποτέλεσμα. Είδαμε και τα χαμηλά νούμερα που την ανάγκασαν να φέρει καλεσμένους όπως η Άσπα Τσίνα, και τελικά να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι που θα μπορούσε να της προσφέρει στέγη για ένα μακροβιότατο και άκρως επιτυχημένο talk show.
Το συμπέρασμα της χρονιάς: Μια πραγματικά μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

Τατιάνα Στεφανίδου

Το 2014 με μια ματιά: Βατό στο πρώτο του μισό, δύσκολο στο δεύτερο
Η κοινωνιολόγος της TV, που στο πρώτο μισό της χρονιάς είχε δει το απογευματινό «Μίλα» να κάνει καλούτσικα νούμερα, αποφάσισε να γίνει λίγο πιο νοικοκυρά φέτος. Δέχτηκε να μεταφερθεί στην εμπόλεμη ζώνη 1 - 4, δίπλα στη βασίλισσα Ελένη. Λάθος. Με τη μεσημεριανή ζώνη να είναι πια μια συνέχεια της πρωινής, η Τάτι δεν πείθει δίπλα στον μάγειρα, ούτε δίπλα σε κοπελίτσες που παρουσιάζουν χρηστικά θέματα και DIY λύσεις, γιατί τίποτα από αυτά στην πραγματικότητα δεν την αφορά. Η Τατιάνα στην τηλεόραση μου μοιάζει σαν την κυρία που έχει τους συνεργάτες της εκπομπής της σαν οικιακούς βοηθούς. Τους σέβεται και τους αγαπά , αλλά είναι σαφέστατα πολλά -κοινωνικά- επίπεδα κατώτεροί της. Και κάπως έτσι καμία τηλεθεάτρια δεν ταυτίστηκε.
Το συμπέρασμα της χρονιάς: Με θέματα όπως το «Γιατί έκανα παρθενοραφή», τα νούμερα δεν ανεβαίνουν. Ούτε και η εκτίμηση των τηλεθεατών.

Ζέτα Μακρυπούλια


Το 2014 με μια ματιά: Κακό. Να φύγει και να μην ξανάρθει
Ήταν η χρονιά που η Ζέτα παρουσίασε στο Mega το almost show «Just The 2 Of Us», ήταν η χρονιά που τα σχέδιά της για νέο show με το Mega άρχισαν να φαντάζουν όλο και πιο μακρινά, ήταν η χρονιά που μια αρκετά σημαντική θεατρική συνεργασία της (αυτή με τον Κιμούλη στο «Ωραία μου Kυρία») ναυάγησε. Τουλάχιστον στον ΑΝΤ1 δείχνουν να τη θέλουν ακόμα.
Το συμπέρασμα της χρονιάς: Μια καλή παρουσιάστρια μπορεί να αποδείξει την αξία της ακόμα και με την απουσία της.

Plus one: Eλένη Μενεγάκη

Το 2014 με μια ματιά: Άγιε μου Βασίλη, μήπως μπορώ να διαλέξω;
Την Ελένη Μενεγάκη δεν τη λες κερδισμένη, δεν τη λες και χαμένη το 2014. Κάποια πράγματα που της έφερε η χρονιά θέλει να φύγουν, κάποια άλλα να μείνουν για πάντα. Σε αυτή τη λίστα μπήκε για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο που την ταλαιπώρησε, την εκνεύρισε, τη στεναχώρησε και την πείσμωσε, αλλά και για τις σπασμωδικές κινήσεις που ξάφνιασαν το κοινό που αγαπούσε στην Ελένη τον «νηφάλιο» τηλεοπτικό χαρακτήρα της.
Το συμπέρασμα της χρονιάς: Θα μπει και στη λίστα των κερδισμένων, οπότε hold on μέχρι την άλλη εβδομάδα.

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Χριστινα Λαμπιρη που ξεκινησε με γυναικειο magazino στο ΣΚΑΙ και σοβαρους-αγαπημενους καλεσμενους, και κατεληξε ξανα με μιας ωριτσας life style-gossip εκπομπη τι θεωρειται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !