TOP TV: Η χαρά της Σπυροπούλου, η μυστηριώδης Ελεονώρα και οι αποκαλύψεις του Γεωργαντά

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Ακόμα μία μέρα εδώ... σχολιάζοντας την αγαπημένη μας τηλεόραση, τις εκπομπές και τους πρωταγωνιστές της. Μπορεί να γκρινιάζουμε συνέχεια για την TV αλλά είναι μέρος της ζωής μας. Την αγαπάμε... με τα ελαττώματά της.

Για άλλη μια εβδομάδα αυτό που μας απασχόλησε, ήταν η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και ο χρόνος της εκπομπής της. Όλοι περίμεναν την εκπομπή να μειώνεται κατά μία ώρα… όμως η Κωνσταντίνα και ο ALPHA μας επιφύλασσαν μία έκπληξη αφού η εκπομπή ολοκληρώθηκε κανονικά στις 14:00. Και η χαρά η Σπυροπούλου που τα κατάφερε…ήταν πολύ μεγάλη. Σήμερα πάντως θα νοιώθει λίγο χαρούμενη, αφού στα νεανικά κοινά στην εκπομπή της Κυριακής, πήγε καλύτερα από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Όχι γιατί τα νούμερά της Κωνσταντίνας ανέβηκαν… αλλά γιατί της Κατερίνας έπεσαν.

Μπορεί η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη, "Αυτά είναι", να μην έχει τα αναμενόμενα νούμερα, αλλά φαίνεται πως η ομάδα της εκπομπής… τα πάει αρκετά καλύτερα πλέον και έχει δέσει. Προσωπικά, μου έχει κάνει εντύπωση μια συνεργάτιδα της εκπομπής, που παλιότερα την θυμάμαι ως μέλος της ομάδα της Χριστίνας Λαμπίρη, τη Νανά Ηλιοπούλου. Αυτό το κορίτσι έχει την ένταση και την χαρά που χρειάζεται μια τέτοιου είδους εκπομπή, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει. Τα σχόλια και οι ατάκες της για τα θέματα που σχολιάζουν... είναι "to the point". Και επίσης χαίρομαι που ο ΣΚΑΪ έδωσε ένα βήμα σε ένα νέο πρόσωπο που ανταπεξέρχεται αξιοπρεπώς στο ρόλο που έχει κληθεί να έχει.

ΑΣΧΕΤΟ: Πόσο ακομπλεξάριστη μπορεί να είναι η Ντέσσυ Κουβελογιάννη με τις δηλώσεις που έκανε; Είπε: «Έχω πρωινή εκπομπή 11 με 1, και είμαι η Τσαπανίδου των φτωχών. Προσπαθώ να κάνω ότι κάνει και αυτή στο star αλλά όχι και με τόσο επιτυχία». 

Και άλλο ένα #HASHTAG έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, με τη λέξη «μυστήριο». Η εκπομπή όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα καλύτερη. Η σκηνοθεσία και το μοντάζ σε αυτό το επεισόδιο… έδωσε ρέστα, αφού ήταν πάρα πολύ καλό. Αν και η έρευνα έγινε με πολύ ωραίο τρόπο και ωραία στοιχεία… η υπερβολή της Ελεονώρας και των δυο –wannabe- Ghostbusters "καπέλωσε" την αληθοφάνεια τους θέματος. 

Ο ALPHA τελικά έχει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην τηλεόραση. Και το πιο επιτυχημένο. Το σύνολο των εκπομπών του κάνει πολύ καλές τηλεθεάσεις αλλά είναι και πολύ ενδιαφέρον. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεχώρισα την εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ με ένα θέμα που απασχολεί όλους τους νέους. Την ανεργία και την απλήρωτη εργασία. Το θέμα ήταν πιασάρικο και ο παρουσιαστής το ερεύνησε πολύ καλά. Με απλότητα…

ΑΣΧΕΤΟ: Αυτό που πρέπει οι τηλεθεατές να ξέρουν, τι κάνει στο κρεβάτι του ο Θέμης Γεωργαντάς… με ξεπερνά. Οι δηλώσεις του για την έντονη σεξουαλική ζωή του, ακόμα και με δύο συντρόφους ταυτόχρονα… δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν.

Μεγάλη πρέπει να είναι η χαρά του MEGA για το «Music School». Τα νούμερα είναι ικανοποιητικά, η διεκπεραίωση του προγράμματος από την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τους καθηγητές είναι εξαιρετική και τα αρνητικά σχόλια και οι αντιδράσεις, είναι όλο και λιγότερα. Θα δείτε που στο τέλος θα το μετανιώσει και ο ΑΝΤ1 και θα θελήσει και εκείνος να βγάλει στον αέρα το "The Voice Kids", αν και έχει δηλώσει ότι δεν θα βρίσκεται στο πρόγραμμά του.

Η «χαρά» που υπάρχει για το «κόψιμο» εκπομπών και σήριαλ από την ελληνική τηλεόραση… είναι πολύ στενάχωρο...

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Facebook: Χρήστος Αϊβαλιώτης
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !