Kώστας Κόκλας: Η οικονομική καταστροφή και το διαζύγιο: "Μου πήραν όλα τα χρήματα!"

Γιώργος Τζοβάρας
0
"Η Κρίση με βρήκε ανοιχτό" παραδέχεται ο Κώστας Κόκλας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί τώρα στη "Μοντέρνα Οικογένεια' είχε βρεθεί εκτός τηλεόρασης για δύο χρόνια και αντιμέτωπος με μεγάλα οικονομικά προβλήματα. "Δάνεια, εφορία...
Όπως όλος ο κόσμος.Μάλιστα μου πήραν όλα μου τα χρήματα από τον λογαριασμό μου λόγω χρεών στην Εφορία. Τα χρωστούσα, τα πήρανε... Αλλά τα πήρανε από όλους; Κάνω το σταυρό μου που μπορώ να δουλεύω..Βεβαίως πέρασα και κατάθλιψη και αναθεώρησα πράγματα. Εθελοτυφλούσα και το παραδέχομαι.

Παράλληλα με την οικονομική καταστροφή, η οποία διήρκεσε μια τριετία, βιώσα και μια πολύ δημιουργική καλλιτεχνικά περίοδο, πλούσια και σε εσωτερικές διαδικασίες δικές μου."
λέει ο Κώστας Κόκλας που πρωταγωνιστεί φέτος για τρίτη χρονιά στο θεατρικό "Άνδρες Έτοιμοι για Όλα" "Είδα καλύτερα μέσα μου ισορρόπησα και προχώρησα παρακάτω."

Ο ηθοποιός μιλά ανοιχτά και για το χωρισμό του από την σύζυγό του μετά από δέκα χρόνια γάμου και ένα παιδί. " Ήταν επίπονο. Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δυο μας αλλά το κάναμε πολύ εκλογικευμένα και με άξονα το καλό και των τριών μας. Η επίγευση που μου άφησε ο γάμος μου είναι τέλεια. Και χαίρομαι που ο γιος μου το αντιμετώπισε καλά."


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !