Ο Σάββας Πούμπουρας και η Ευαγγελία Αραβανή με νέες εκπομπές στον ΣΚΑΪ

0
Ο Σάββας Πούμπουρας, αλλά και η Ευαγγελία Αραβανή, είναι τα δύο νέα πρόσωπα που πρόκειται να ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από τον Φεβρουάριο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σάββας Πούμπουρας θα είναι ο παρουσιαστής μιας εβδομαδιαίας ταξιδιωτικής εκπομπής που θα στηρίζεται καθαρά στο επικοινωνιακό ταλέντο του παρουσιαστή, με γυρίσματα αρχικά στην Ελλάδα. Αρχικώς η πρόταση από την εταιρία παραγωγής προς τον σταθμό του Παλαιού Φαλήρου είχε ως παρουσιάστρια της εκπομπής την Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα συνειδητά εδώ και αρκετά χρόνια αν και κάθε χρόνο το όνομά της ακούγεται για κάποιο τηλεοπτικό project. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Υupiii, η Σοφία Αλιμπέρτη δεν κατέληξε τελικώς σε συμφωνία με το κανάλι, με αποτέλεσμα το επόμενο όνομα που έπεσε ως πρόταση στο τραπέζι να είναι αυτό του Σάββα Πούμπουρα.

Η δεύτερη εκπομπή θα προβάλλεται Σάββατο βράδυ, κατά πάσα πιθανότητα, και παρουσιάστρια θα είναι η Ευαγγελία Αραβανή. Ουσιαστικά θα είναι ένα καθαρά γυναικείο μαγκαζίνο με θέματα ομορφιάς και ευεξίας.

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !