Το ΟΚ! έχει γενέθλια: Ποια Ελληνίδα ήταν στο πρώτο εξώφυλλο πριν εννέα χρόνια;

0
Ήταν Νοέμβρης του 2005 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του ΟΚ! με εξώφυλλο τη Ζέτα
Μακρυπούλια. Ένα cover story που είχε συζητηθεί τότε πολύ αφού ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που η Ζέτα μιλούσε για τον χωρισμό της από τον Αντώνη Ρέμο.

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης

Το παρασκήνιο του εν λόγω εξωφύλλου ήταν όμως εξίσου ενδιαφέρον. Στην αρχή η Ζέτα, που έκανε τότε τα πρώτα γυρίσματα ως Αμαλία στο θρυλικό Παρά Πέντε, δίσταζε πολύ να μας πει το ναι, και ο λόγος ήταν πως ήξερε από την αρχή ότι θα έπρεπε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή. Είχε μάλιστα χρειαστεί η μεσολάβηση του ίδιου του εκδότη, Πέτρου Κωστόπουλου, για να την πείσει και εκείνη τελικά "ενέδωσε" στο μεγάλο αφεντικό. Εκείνη την εποχή, βλέπετε, είχε ραδιοφωνική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στον Sfera, που άνηκε στον ίδιο όμιλο με το ΟΚ!

Αφού λοιπόν πείσαμε τη Ζέτα- εγώ ως αρχισυντάκτης τότε και διευθύντρια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου-  οργανώθηκε μια φωτογράφηση κανονική υπερπαραγωγή.... μόνο που οι λήψεις έκαναν τη Ζέτα να φαίνεται εντυπωσιακή μεν αλλά πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της.  Επειδή όμως πίεζαν οι χρόνοι, αναγκαστήκαμε να οργανώσουμε σε χρόνο dt δεύτερη παραγωγή για να βγει το ιδανικό αποτέλεσμα.

Εννέα χρόνια μετά, το ΟΚ!, κάτω από τη ομπρέλα του ομίλου ΑΝΤ1, γιορτάζει σήμερα μαζί σας τα εννέα του χρόνια με μια φωτογράφηση- πάρτι με guests λαμπερές διασημότητες από το χώρο της τηλεόρασης, της υποκριτικής και της μουσικής αλλά και ένα μεγάλο αφιέρωμα στις πιο εντυπωσιακές φωτογραφήσεις του ΟΚ! από τη γέννηση του περιοδικού μέχρι σήμερα. Μην το χάσετε!


entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !