Ρίκα Βαγιάνη: «Αν θες να με τιμωρήσεις βάλε με να δω Λιάγκα ή Σεφερλή»

0
Μια συνέντευξη-ποταμό παραχώρησε η Ρίκα Βαγιάνη στην Κλεοπάτρα Πατλάκη και την εκπομπή «Με το καλημέρα» της Χριστίνας Λαμπίρη. Μετά από δύο χρόνια απουσίας στην Αυστραλία, η δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υποκριτική που εγκατέλειψε, την άρνηση να πάει στα celebrities show, αλλά και σε κάποιους από τους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης, όπως ο Μάρκος Σερφερλής, ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Μενεγάκη.
«Παράτησα την υποκριτική λόγω φρικτής έλλειψης ταλέντου», είπε με χιούμορ η δημοσιογράφος και εξήγησε το λόγο που δεν θέλει να πάει σε show χορού ή φωνής, καθώς όπως είπε νιώθει «καρακάξα».
Όσον αφορά στις πρωινές εκπομπές, είπε: «Και για τον Μάρκο Σεφερλή και για τον Γιώργο Λιάκγα, εάν σου είχα κάνει κάτι πάρα πολύ κακό και ήθελες να με βάλεις τιμωρία, θα με έβαζες να δω ένα από αυτά τα δύο προγράμματα ασταμάτητα, μπροστά σε μία τηλεόραση. Όχι μόνο δεν είναι αυτό που με ευχαριστεί, είναι αυτό που με δυσαρεστεί. Την Ελένη τη βλέπω πιο ευχάριστα. Δε δημιουργεί καμία αγωνία» και δικαιολόγησε τη δική της παρουσία στην πρωινή ζώνη:
«Το πρωινό το έκανα κυρίως στη δημόσια τηλεόραση κι έτσι είχα γλιτώσει τα ζώδια που θέλω να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα! Τα θεωρώ απάτη»
Τέλος, αναφέρθηκε στα ζώδια που τα χαρακτήρισε μεγάλη απάτη, επισημαίνοντας: «Θεωρώ τα ζώδια μεγάλη απάτη. Εγώ μπορεί να θέλω να παίξω σε ένα παιχνίδι, να πάω σε ένα θέατρο και να μην με νοιάζει αν ταιριάζω με σκορπιό π.χ. Αυτά είναι π@παριες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !