Η Τζένη Μπότση επιστρέφει στα θρανία με τους ΄΄Συμμαθητές΄΄

Unknown
0
Τη μεγάλη πόρτα των στούντιο της Finos Film θα περάσει την επόμενη εβδομάδα η Τζένη Μπότση. Εκεί θα την... αναλάβει ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος και θα την καθίσει στο θρανίο των «Συμμαθητών». Η όμορφη ηθοποιός θα αποτελέσει το νέο πρόσωπο της καθημερινής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, ενώ έχει σκοπό να βάλει... φωτιά και στη Μαριλένα (Μαριάννα Τουμασάτου) και στην Κρίστι (Πηνελόπη Αναστασοπούλου), αφού θα διεκδικήσει ερωτικά τον γοητευτικό Ανδρέα (Μάριος Αθανασίου), που συνεχίζει να είναι εργένης και καρδιοκατακτητής.

«Η Γωγώ έχει παρελθόν με τον Ανδρέα, αφού ήταν το κορίτσι του και διατηρούσε δεσμό μαζί του στο σχολείο, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην κολλητή φίλη του, την Κρίστι» λέει στην «Espresso» η Τζένη, η οποία θα ζήσει σκηνές... απείρου κάλλους λόγω του έρωτα. Και αυτό επειδή μόνο... μαλλί με μαλλί δεν θα πιαστεί με τη Μαριλένα, η οποία, αν και παντρεμένη με τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης), νιώθει μεγάλη έλξη για τον Ανδρέα, αφού ο γιος της είναι καρπός του παράνομου έρωτά της με εκείνον και όχι τέκνο του συζύγου της!
Η Γωγώ σύντομα θα αντιληφθεί ότι το παιδί της πρώην συμμαθήτριάς της, ο Αρης, έχει μπαμπά τον γοητευτικό ροκά, γεγονός που θα το εκμεταλλευτεί υπέρ της.
Yπνο του δικαίου
Στη μάχη για τη διεκδίκησή του, η ηρωίδα την οποία θα ενσαρκώσει η Τζένη θα απειλήσει την αντίζηλό της ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στον σύζυγό της που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, στον πατέρα της, αλλά και στο έφηβο αγόρι, με αποτέλεσμα να μετατρέψει την ήδη μπερδεμένη ζωή της σε κόλαση. Η Μαριλένα, που δεν είναι ακόμη έτοιμη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες, το διαζύγιο, τη μοναξιά και δεν ξέρει και τι νιώθει ο Ανδρέας για εκείνη, θα υποκύψει στον εκβιασμό της πανούργας Γωγώς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !