Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει για όλους και για όλα!

0
Ακροβατεί μεταξύ θεάτρου, τηλεόρασης και μαθημάτων. Με τους «Συμμαθητές» στον ΑΝΤ1 και τα «Καλά καθούμενα» στο «Ε» χτυπά σε διπλό τηλεοπτικό ταμπλό και μάλιστα ο Κρατερός Κατσούλης καταφέρνει να πετυχαίνει ακόμη και πρωτιές απέναντι στον ανταγωνισμό. Ο ηθοποιός μίλησε στο «Βήμα της Κυριακής» για τη συνεργασία του με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου, για την επικράτηση σε σχέση με την εκπομπή του Alpha αλλά και για την αγωνία της τηλεθέασης.

Κάνετε τέσσερις δουλειές: θέατρο, σίριαλ, ζωντανή εκπομπή και μαθήματα θεάτρου. Ολα αυτά τα κάνετε από καλλιτεχνική ανάγκη;
«Οχι, τα κάνω από πραγματική ανάγκη. Απλά είμαι τυχερός και ευγνώμων και το έχω προσπαθήσει πολύ να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν. Αλλωστε αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις τόσο πολλά πράγματα μαζί, αλλιώς δεν αντέχεται τόση κούραση».

Τι σας αρέσει περισσότερο;
«Είναι λίγο αόριστο αυτό... Βασικά αγαπάω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι και αγαπούν τη δουλειά τους και έχουν μια καλή σχέση με αυτήν».

Οι «Συμμαθητές» είναι μια οικογενειακή σειρά; Είναι στόχος να κατακτηθεί το «οικογενειακό κοινό» με όρους παλαιάς κοπής;
«Νομίζω ότι είναι οικογενειακή σειρά κυρίως κωμική και την πιστεύω πολύ σε όλα τα επίπεδα. Εχουμε τη χαρά να έχουμε βρεθεί άνθρωποι που αλληλοεκτιμούμαστε και αυτό είναι πολύ βασικό στοιχείο. Πρόκειται όμως για μια καθαρή κωμική σειρά όπου ό,τι και να συμβαίνει, από τσακωμούς και χωρισμούς ως απιστίες, το βλέπουμε από φαιδρή άποψη και αυτό όλο δημιουργεί άλλη αίσθηση».

Τα νούμερα τα κοιτάζετε;
«Οσον αφορά την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα" τα κοιτάζω γιατί τα κοιτάζουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το κομμάτι και οι άνθρωποι του καναλιού. Είναι μια καινούργια προσπάθεια σε ένα ανερχόμενο κανάλι και η τηλεθέαση παίζει σημαντικό ρόλο».

Ολο αυτό που συμβαίνει εφέτος, που όλοι ασχολούνται με την τηλεθέαση των τηλεοπτικών εκπομπών, σας κάνει εντύπωση;
«Μα αυτό συμβαίνει από καταβολής καναλιών, δεν είναι καινούργιο!».

Ναι, αλλά εφέτος είναι αρκετά πιο έντονο.
«Αλήθεια; Δεν το έχω καταλάβει. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον στην παρακολούθηση των αριθμών την οποία τη θεωρώ δεδομένη στον συγκεκριμένο χώρο, έτσι λειτουργούν αυτά τα πράγματα. Δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό για τα σίριαλ αλλά παντού παίζουν ρόλο τελικά».

Για εσας έχει ιδιαίτερη σημασία η τηλεθέαση;
«Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τόσο μεγάλο νούμερο από μόνος μου που δεν δίνω και τόση σημασία».

Τι σημαίνει το γεγονός ότι εσείς σε ένα μικρό κανάλι με νέα εκπομπή ξεπεράσατε σε τηλεθέαση ένα μεγάλο κανάλι όπως ο Alpha με παράδοση στη συγκεκριμένη ζώνη;
«Αυτό σημαίνει ότι μάλλον η εκπομπή που κάνουμε είναι μια εκπομπή που αρέσει και είναι ευτυχές γεγονός».

Γιατί αρέσει η εκπομπή σας λοιπόν;
«Θα σας πω αυτό που μας λένε οι θεατές. Αυτό που αρέσει είναι η παρέα, η διάθεση, ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα θέματα, το χιούμορ και η καλή χημεία που έχουμε μεταξύ μας».

Το ότι ξεπερνάτε σε τηλεθέαση την ανταγωνιστική εκπομπή σάς ικανοποιεί;
«Οχι. Αυτό είναι ένα πιστεύω που έχω γενικά στη δουλειά μου. Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι να κάνω καλά τη δουλειά μου. Ο άνθρωπος που σκέφτεται πώς θα περάσει τον άλλον είναι τόσο λάθος που αυτο ως νοοτροπία θα τον οδηγήσει σε λάθος αποτέλεσμα».

Τι απαντάτε στη σκληρή κριτική που σας ασκείται για την αντιγραφή της στήλης του Ζακ Γαλιφιανάκη;
«Δεν είναι σκληρή κριτική. Εχουν γίνει αναδημοσιεύσεις επί τούτου, όπου  ουσιαστικά γίνεται αναφορά στις συνεντεύξεις. Είναι σαφές ότι πρόκειται για αστείο και προσυνεννοημένο θέμα και είναι σαφές επίσης ότι έχουμε πάρει τη συγκεκριμένη ιδέα από την εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη».

Ποια είναι τα συν και ποια τα πλην του να δουλεύεις ως ζευγάρι στην εκπομπή;
«Μόνο συν υπάρχουν γιατί είναι η μοναδική φορά που βρισκόμαστε τόσες ώρες και το μόνο σίγουρο ραντεβού να είμαστε μαζί. Οταν με ρωτούσαν αν θα είναι δύσκολο να είμαστε μαζί στο πλατό επειδή είμαστε και στο σπίτι, είχα πει - και το εννοώ - ότι εμείς δεν είμαστε μαζί στο σπίτι. Το γεγονός λοιπόν ότι είμαστε μαζί στην εκπομπή μόνο χαρά μου προκαλεί».

Λειτουργείτε ισότιμα στην εκπομπή με την κυρία Καραβάτου;
«Λειτουργούμε εντελώς ισότιμα έχοντας αρχηγό την Κατερίνα. Ξέρει τη δουλειά, είναι παρουσιάστρια και ξέρει την τηλεόραση, είναι καλός αρχηγός και γνωρίζει πολύ καλά να μοιράζει ρόλους και να υπάρχει καλή ομάδα. Ο καλός αρχηγός αυτό είναι: να έχει την ευθύνη και να φαίνεται όσο πρέπει εκεί που πρέπει, να γνωρίζει τις δυνατότητες της ομάδας και να δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες ώστε να αναπτυχθούν τα μέλη της».

Αρα όταν δεν πάει καλά μια εκπομπή φταίει ο επικεφαλής;
«Μια εκπομπή δεν εξαρτάται από έναν άνθρωπο. Είναι ένας από τους λόγους ο επικεφαλής. Ολοι μαζί κάνουν μια εκπομπή: οι άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες και η παραγωγή. Ολοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Ολοι πρέπει να δουλεύουν με χαρά και συγκέντρωση και τότε γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα για να αντιμετωπίσεις και ό,τι μπορεί να προκύψει σε μια ζωντανή εκπομπή».

Νιώθετε σελέμπριτι;
«Ο Χριστός και η Παναγιά! Τι είναι αυτό; Είμαι ηθοποιός 25 χρόνια. Το να νιώσω σελέμπριτι θα ήταν περίεργο. Είμαι ηθοποιός που κάνει διάφορα πράγματα που εξακολουθούν να έχουν ενδιαφέρον για εμένα».

tovima.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !