Κατερίνα Καινούριου: Έχω κάνει μεγάλο λάθος. Έδωσα όλο μου το είναι στη δουλειά΄΄

Unknown
0
Για τα συναισθήματα που της δίνει η δουλειά στην τηλεόραση αλλά και πώς σχολιάζει η ίδια τον χαρακτηρισμό «Barbie», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Καινούργιου.
 «Έχω κάνει ένα μεγάλο λάθος στη ζωή μου. Έχω δώσει όλο μου το είναι στη δουλειά. Τα συναισθήματα, λοιπόν, που αισθάνομαι είναι έντονα. Έχω νιώσει μεγάλη χαρά, αλλά και τεράστιες λύπες, απογοητεύσεις. Επειδή είμαι άνθρωπος που ανοίγομαι πολύ εύκολα και εξίσου εύκολα μπορεί να εξαπατηθώ, αφού μου φαίνονται όλα πολύ ρόδινα και ιδανικά, ενδέχεται να απογοητευτώ και να πέσω από τα σύννεφα από συμπροφορές, καταστάσεις και ανθρώπους για κάτι που για άλλους ίσως να είναι τελείως ασήμαντο. Έχω σκαμπανεβάσματα», λέει στο περιοδικό Εγώ.
Τι απαντά η παρουσιάστρια σε όλους όσοι την χαρακτηρίζουν «Barbie»;
«Εννοείται ότι όταν κάποιος σε αποκαλεί έτσι γιατί σε έχει στο μυαλό του ως έναν άνθρωπο όμορφο και λαμπερό, δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι κάτι θετικό. Όταν όμως ο άλλος χρήσιμο ποιήσει αυτόν το χαρακτηρισμό υποτιμητικά, θέλοντας να υποδηλώσει ότι δεν έχεις κάτι άλλο να προσφέρεις πέρα από την εμφάνιση σου, αυτό είναι κάτι που με πληγώνει και με θίγει ως προσωπικότητα Μέσα από τη δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια έχω προσπαθήσει πάρα πολύ, έχω δώσει τις εξετάσεις μου και ξέρω ότι υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που με έχει αγαπήσει. Ο κόσμος κάτι ωραίο βρίσκει για να με παρακολουθεί και να μου δείχνει την αγάπη του σε κάθε μου βήμα Έτσι λοιπόν σου λέω ότι εάν ο χαρακτηρισμός μου αποδοθεί από κάποιον καλοπροαίρετα και ως κομπλιμέντο, τον δέχομαι. Αν όμως το πει επειδή θέλει να με προσβάλλει, θίγομαι». 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !