Την βασάνιζε και την βίαζε επί 4 μέρες. Τον γνώρισε μέσω ίντερνετ

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μια 26χρονη Αλίσια Κοζάκιεγουίτς, στα 13 της χρόνια και από τότε έχει αφιερώσει την ζωή της, στην προστασία των μικρών παιδιών.

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και να συνομιλεί σε online chatrooms. Εκεί συνομιλούσε με ένα χρήστη, τον οποίο νόμιζε για συνομήλικο της. Την πρωτοχρονιά και μετά από αρκετούς μήνες, κατά την διάρκεια των οποίων, μιλούσαν σε καθημερινή βάση, αποφάσισε να τον συναντήσει.

Βγήκε έξω από το σπίτι της και τον περίμενε… Ξαφνικά άκουσε κάποιον να την φωνάζει, εκείνη γύρισε πιστεύοντας ότι θα δει τον 13χρονο διαδικτυακό φίλο της, όμως είδε έναν 40χρονο άντρα. Χωρίς να καταλάβει το πώς βρέθηκε παγιδευμένη σε ένα αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να βγει.

Μετά από ένα τρομακτικό ταξίδι 5 ωρών θυμάται πως έφτασαν στο σπίτι του στη Βιρτζίνια. Εκείνος την τράβηξε και την πήγε στο υπόγειο, όπου της έβγαλε τα ρούχα της και της φόρεσε ένα κολάρο σκύλου. Στην συνέχεια την πήγε στον πάνω όροφο, όπου και την βίασε! Την κρατούσε αλυσοδεμένη στο σπίτι του επί 4 μέρες. Όλο αυτό το διάστημα την βασάνιζε και την βίαζε, ενώ η ανήμπορή κοπέλα έκανε ό, τι της έλεγε ελπίζοντας ότι έτσι θα τελειώσει πιο γρήγορα ο εφιάλτης που ζούσε!!!

Την τέταρτη μέρα, ο αδίστακτος άνδρας έφυγε για να πάει στην δουλειά του. Αυτή ήταν και η μέρα που το ανήλικο κορίτσι… απελευθερώθηκε! Η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του, όταν «ανέβασε» στο διαδίκτυο, ένα βίντεο το οποίο έδειχνε τα βασανιστήρια καθώς και τον βιασμό της κοπέλας. 

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !