«Εγώ μέχρι τα 14 μου, πίστευα ότι αν φιληθώ με ένα αγόρι θα μείνω έγκυος»

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, παραχώρησε η Μαρία Σολωμού και εξομολογήθηκε πώς ο γιος της έμαθε για το σεξ αλλά και την χαρά που έκανε ο γιος της όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει αδελφάκι.

«Αυτά τα έχει κουβεντιάσει με τον πατέρα του εδώ και δυο χρόνια. Κάποια στιγμή μου είπε: "Μαμά, ξέρεις τι είναι σεξ;". "Τι είναι, παιδί μου;" τον ρώτησα. "Ο μπαμπάς μου είπε ότι είναι όταν δύο άνθρωποι που αγαπιούνται κάνουν μία μεγάλη αγκαλιά. Και μετά από αυτό αποκτούν παιδάκια". Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το περιγράψει κανείς. Τα σημερινά παιδιά γνωρίζουν πολύ περισσότερα από ότι ξέραμε εμείς όταν ήμασταν στην ηλικία τους. Εγώ μέχρι τα 14 μου, πίστευα ότι αν φιληθώ με ένα αγόρι θα μείνω έγκυος». 

Πώς αντέδρασε ο Αλέξανδρος όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει αδελφάκι; «Δεν του το είπα εγώ. Του το είπε ο πατέρας του και από τότε είναι ενθουσιασμένος. Και μας το απέδειξε όταν μάζεψε μερικά παιχνίδια του- που δεν υπήρχε περίπτωση να του τα πάρεις ποτέ και για κανένα λόγο- για να τα χαρίσει στην αδελφή του, όταν έρθει. Ήταν τόσο χαρούμενο; που τον κρατούσαμε με το ζόρι να μην το πει σε όλο τον κόσμο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !