Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλά αποκλειστικά στο TVNEA για το Hot Seat!

Λευτέρης Προβιάς
0
Καλεσμένος στη στήλη Face2Face του Tvnea ήταν αυτή την εβδομάδα ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η τηλεοπτική του απουσία τα τελευταία χρόνια καθώς και το Hot Seat που ξεκινά σε λίγες μέρες στο ΣΚΑΪ!

-Έχουμε καιρό να σας δούμε τηλεοπτικά σε κάποια σειρά. Δεν υπήρχαν προτάσεις;
-"Όχι, είχα προτάσεις προτάσεις που δε μου άρεσαν. Φέτος θα ξεκινήσω το Millionaire Hot Seat στο ΣΚΑΪ. Αυτό το αποδέχθηκα επειδή είναι παιγνίδι γνώσεων και -ελπίζω- όχι τζόγου. Κερδίζουν, βέβαια, αυτοί που έρχονται κάποια χρήματα αλλά ελπίζω να μην αφορά μόνο τους ανθρώπους που θα έρθουν αλλά πιστεύω πως θα το κάνουμε έτσι ώστε να αφορά και τους τηλεθεατές. Αγαπώ πάρα πολύ το μέσο της τηλεόρασης γιατί ξέρω ότι συντροφεύει κυρίως τους ανθρώπους που μένουν εκτός Αθηνών, που δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν. Έχει πάρα πολύ καλά πράγματα η τηλεόραση, αλλά έχει και πάρα πολύ φαιδρά, αφελή και βρώμικα. Η τηλεόραση όμως είναι αντανάκλαση της ζωής, και μερικές φορές ίσως και καλύτερή της γιατί τη χυδαιότητα τη βλέπεις στην καθημερινότητα."


-Το Hot Seat θα προβάλλεται σε μία άκρως ανταγωνιστική ζώνη, απέναντι από τα δελτία ειδήσεων των άλλων καναλιών. Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για την εκπομπή;
-"Το Hot Seat είναι ένα στοίχημα! Οι ειδήσεις δεν είναι πια ειδήσεις, lifestyle κάνουν. Πριν τέσσερα χρόνια μάλιστα ήταν show, ευτυχώς ξεπεράστηκε. Κουράστηκε ο κόσμος να ακούει τα ίδια και τα ίδια και κουράστηκε με τον εαυτό του που δεν αντιδρά. Κουράστηκε να ακούει μόνο κακές ειδήσεις και ψευτοειδήσεις. Μπορούν όσοι δεν τους αφορά να γυρίσουν και να δουν το Hot Seat. Άλλωστε, στο λόγο της τιμής μου, δε με αφορά η τηλεθέαση και δεν πιστεύω ότι είναι σωστή. Είναι όπως οι δημοσκοπήσεις, έχει δηλαδή μια βάση αλλά βάζουν τα μηχανάκια για να μετρήσουν όπου γουστάρουν αυτοί. Παρόλο που εγώ έχω κάνει τηλεθεάσεις στην τηλεόραση που δεν έχουν ξεπεραστεί και δεν έχουν γραφτεί ποτέ στα διάφορα ρεπορτάζ που γίνονται μες στα χρόνια."


Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !