To θέατρο έρχεται στο ¨Mega¨!

1
Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα θυμούνται βέβαια την εκπομπή «Θέατρο της Δευτέρας» που πρόβαλε πριν από αρκετά χρόνια η ΕΡΤ. Κάθε Δευτέρα βράδυ οι τηλεθεατές συντονίζονταν στη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης για να παρακολουθήσουν παραστάσεις που δεν είχαν δει στο θέατρο, είτε λόγω οικονομικών δυσκολιών, είτε επειδή έμεναν στην περιφέρεια!
Την ευκαιρία αυτή θα έχουν και πάλι οι τηλεθεατές, αλλά αυτή τη φορά μέσα από το MEGA που σκοπεύει να μας πάει θέατρο!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του MEGA αποφάσισε να προβάλλει πολλές παραστάσεις που είτε έχει μαγνητοσκοπήσει, είτε σκοπεύει να μαγνητοσκοπήσει. Στο σημείο αυτό όμως, αξίζει να αναφέρω τον τρόπο μαγνητοσκόπησης των παραστάσεων, καθώς δεν πρόκειται να είναι «δυο κάμερες και ό,τι τραβήξουν», αλλά με τέτοιο τρόπο που οι τηλεθεατές να αισθάνονται ότι είναι πρώτη σειρά στο θέατρο. Κατ’ αρχάς η μαγνητοσκόπηση των παραστάσεων γίνεται από πολλές κάμερες και μάλιστα δύο φορές: μία ειδικά για το MEGA χωρίς κόσμο στο θέατρο, ώστε να μπορέσουν οι κάμερες να «αποτυπώσουν» όσο το δυνατόν καλύτερα τις ερμηνείες των ηθοποιών και μία ακόμα μαγνητοσκόπηση σε κανονική παράσταση με κοινό. Με αυτόν τον τρόπο οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν καλύτερα το έργο και τις ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά θα «ταυτίζονται» και με τους θεατές που είναι στην πλατεία.

Και μην νομίζετε ότι αυτό είναι ένα… μακρόπνοο σχέδιο των στελεχών του MEGA, καθώς με αυτή την τεχνική έχουν μαγνητοσκοπηθεί ήδη αρκετές πετυχημένες παραστάσεις που ακόμα και να τις έχετε παρακολουθήσει, πάλι θα θέλετε να τις δείτε μέσα από την τηλεοπτική οθόνη.

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι ορισμένες από αυτές τις παραστάσεις είναι οι:

- «Τρελή τρελή σαραντάρα» με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Ελένη Κρίτα, Βάσω Γουλιελμάκη,

- «Βγάλε τον υπουργό από την πρίζα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου,

- «Ψύλλοι στ’ αυτιά» με τους Βίκυ Σταυροπούλου και Χρήστο Χατζηπαναγιώτη,

- «Όθων και Ποθούλα» με τον Σταμάτη Φασουλή και τη Σοφία Φιλιππίδου,

- «Τρωικός πόλεμος» με τους Αντίνοο Αλμπάνη, Μάξιμο Μουμούρη, Δούκισσα Νομικού και Ντορέτα Παπαδημητρίου, αλλά και πολλές ακόμα γνωστές θεατρικές παραστάσεις που είχαν κερδίσει καλές κριτικές και «έκοψαν» και πολλά εισιτήρια.

Αυτή τη φορά όμως, το MEGA θα τις προβάλλει μέσα από τη συχνότητά του και έτσι από τον καινούργιο χρόνο, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2015, σκοπεύει να μας πηγαίνει «πρώτη σειρά» σε καλές θεατρικές παραστάσεις που μπορεί να τις παρακολουθούμε μέσα από την τηλεοπτική οθόνη, αλλά με τη «μυρωδιά» και ατμόσφαιρα του θεάτρου.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. χρειαζοτανε!!!
    πρεπει ολες η παραστασεις να βγαινουν στην μικρη οθονη ειναι παρα πολυ αυτος ο κοσμος που δεν εχει την δυνατοτητα να πηγαινει στις αιθουσες για να βλεπει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !