ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πότε κάνουν πρεμιέρα τα νέα προγράμματα του Mega;

Γιώργος Τζοβάρας
2
Το Μεγάλο κανάλι ετοιμάζει τις πρεμιέρες νέων εκπομπών την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη.

Αρχίζουμε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου με το "Celebrity game night" που θα κάνει πρεμιέρα με νέα μέρα και ώρα, αφού θα παίζει κάθε Σάββατο στις 21:00

Την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου πρεμιέρα κάνει ο Άκης Πετρετζίκης με την εκπομπή, "Καν' το όπως ο Άκης", η οποία θα προβάλετε καθημερινά στις 18:10.

Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου κάνουν πρεμιέρα άλλες 2 εκπομπές της βραδινής ζώνης του σταθμού. Αναφέρομαι στις "Ιστορίες από την λίστα" του Άκη Πρετρετζίκη στις 23:00 και την ανατρεπτική εκπομπή "Εεεεε" με τον Χρήστο Ανθόπουλο στις 00:00.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και βρήκαν οι κερατάδες να βάλουν το Εεεεε απέναντι από το Θέμο (για να φάει τη φόλα του); Τελικά η καθημερινή εκπομπή του Πετρετζίκη δεν θα βγαίνει μεσημέρι όπως αρχικά ήταν γνωστό, δεν ξέρω όμως αν αυτή η ώρα ταιριάζει για τους τηλεθεατές του MEGA που έχουν μάθει να βλέπουν σίριαλ εκείνη την ώρα (ακόμα και σε επανάληψη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σημειώσω ότι σε γενικές γραμμές ο προγραμματισμός δεν είναι καλός... Πολλά λάθη παρατηρώ από τον Ξενόπουλο (για το μόνο πράγμα που έχει δικαιωθεί στο έπακρο είναι για το MEGA με μία)
    1ον) Επιτυχημένη εκπομπή όπως το Celebrity που θέριζε 30αρια όταν έπαιζε μπάλα μόνο του στις 23:30 τη Πέμπτη δεν το βάζεις απέναντι από το Στην Υγεία μας που μοιραία θα κόψει σβέρκους... (Ένα 25αρι νεανικά το πιάνει πιστεύω)
    2ον) Μαγειρική εκπομπή στις 23:00 ποιος σοβαρός άνθρωπος θα κάτσει να δει, όταν εκείνη την ώρα πρωταγωνιστούν κυρίως τα talk shows και η ανάλαφρη ψυχαγωγία; Εκπομπή σαν αυτή που έκανε πέρυσι ο Σκαρμούτσος στην τελική είναι, ταιριάζει για απόγευμα
    3ον) Πιο καλά νούμερα θα είχε το Καν' το όπως ο Άκης στις 13:15 παρά στις 18:10... Το Ρουά Ματ και το Άκου τι είπαν βλέπω να αυξάνουν σημαντικά τα ποσοστά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !