΄΄Hart of Dixie΄΄: Ερχεται ο 2ος κύκλος στο star!

Unknown
0
Από το Σάββατο 25 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 17:50 θα μεταδίδεται από το Star ο νέος 2ος κύκλος της σειράς «Hart Of Dixie»!
 Ποια είναι η Ζόι και τι της συμβαίνει
 Όμορφη, προνομιούχα, ταλαντούχα, η Ζόι ονειρεύεται να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και να γίνει μια επιτυχημένη καρδιοχειρουργός. Ο κόσμος σωριάζεται γύρω της όταν το μεγάλο της όνειρο γίνεται κομμάτια. Γνωρίζοντας για πρώτη φορά στη ζωή της την απογοήτευση, η Ζόι αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη και να δεχθεί την πρόταση συνεργασίας από τον μυστηριώδη δρ. Χάρλεϊ Γουίλκς, έναν γιατρό από τον Νότο.
 Προσπαθώντας να ξεπεράσει το αρχικό πολιτισμικό σοκ, η Ζόι ταράζεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει πως ο γιατρός που την κάλεσε στο Μπλούμπελ, πέθανε και πως κληρονομεί το 50% από το ιατρείο του!
Παρά τα όσα λέγονται για τη ζεστή φιλοξενία του Νότου, η Ζόι αρχικά συναντά εχθρούς και κλειστές πόρτες. Ο δρ. Μπρικ Μπρίλαντ δεν ενθουσιάζεται καθόλου στην ιδέα πως θα πρέπει να μοιράζεται το ιατρείο με μια νεαρή εισβολέα. Ακόμα και η κόρη του, Λέμον, μια κλασικά όμορφη κοπέλα του Νότου, μεταμορφώνεται από γλυκιά και ευχάριστη στην κακιά αδελφή της Σταχτοπούτας όταν γνωρίζει τη Ζόι. Παρά την κακή υποδοχή, η Ζόι βρίσκει συμμάχους στα πρόσωπα του δημάρχου και πρώην αθλητή, Λέιβον Χέις, του άτακτου γείτονα της Γουέιντ Κινσέλα και του γοητευτικού δικηγόρου, Τζορτζ Τάκερ, που για κακή της τύχη είναι και αρραβωνιαστικός της Λέμον. Οι εκκεντρικοί χαρακτήρες και οι υπερβολικές αντιδράσεις τους, κάνουν τη Ζόι να σκεφτεί πως δεν ανήκει εκεί και πως ίσως θα πρέπει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη. Η επίσκεψη της σνομπ μητέρας της όμως την κάνουν να πάρει τη μεγάλη απόφαση να παραμείνει και να δοκιμάσει την τύχη της στο Μπλούμπελ. Σύντομα θα ανακαλύψει τη χαρά του να ζεις σε μια μικρή πόλη αλλά και μια πλευρά του εαυτού της, που δεν ήξερε ότι ήταν πάντα εκεί, κοντά στην καρδιά του Νότου… Στο «Hart Of Dixie» παίζουν οι Ρέιτσελ Μπίλσον, Σκοτ Πόρτερ, Γουίλσον Μπέθελ, Τζέιμι Κινγκ και Κρες Γουίλιαμς, ενώ δημιουργός της σειράς είναι ο Τζος Σβαρτς, γνωστός για τις σειρές του «Τhe O.C», «Gossip Girl», «Chuck», που έχουν προβληθεί από το Star. Είναι η δεύτερη φορά, που ο Τζος Σβαρτς συνεργάζεται με την Ρέιτσελ Μπίλσον μετά το επιτυχημένο «The O.C.».
 Τι θα γίνει στον νέο κύκλο 
 Στον 2ο κύκλο, παραγωγής 2012 - 2013 που θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια, η Ζόι έχει περάσει μια ερωτική βραδιά με τον Γουέιντ ενώ απέρριψε την πρόταση του Τζόρτζ να γίνουν ζευγάρι, μέχρι τουλάχιστον εκείνος να ξεπεράσει τη Λέμον.
 Το ερωτικό γαϊτανάκι συνεχίζεται καθώς ο Τζορτζ κάνει σχέση με την πρώην αγαπημένη του Γουέιντ, την Τάνσι Τρούιτ ενώ είχε προηγηθεί και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Σέλμπι, η οποία άρχισε να βγαίνει με τον Μπρικ, τον πατέρα της Λέμον!
Ο πρώην φίλος της Λέμον, ο Λάβον, αρχίζει να βλέπει ξανά τη Ρούμπι, ενώ η καλύτερη φίλη της Λέμον, η Άνναμπεθ είναι ερωτευμένη μαζί του! Ο Γουέιντ, αν και γυναικοκατακτητής, για το χατίρι της Ζόι προσπαθεί να αλλάξει συμπεριφορά. Εκείνη αρχικά δεν αντιλαμβάνεται αλλά στη συνέχεια του δίνει μια πραγματική ευκαιρία.
 Η Λέμον αρχίζει να αλλάζει και αυτή και να δείχνει σημάδια ωρίμανσης, σε αντίθεση με την αδελφή της Μανόλια, η οποία δημιουργεί πολλά προβλήματα. Το φινάλε της σεζόν ανατρέπει εντελώς το σκηνικό…

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !