Έλενα Παπαρίζου: Είναι παράλογο να έχεις απαίτηση από το παιδί σου να είναι gay ή όχι

0
Για τη «διπλή της ζωή» ανάμεσα σε Ελλάδα και Σουηδία, την ομοφοβία, αλλά και το ενδεχόμενο της μητρότητας μίλησε η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Joy», απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «MEGΑ με MIA».

«Η βάση μου είναι Ελλάδα, δεν θα αλλάξει αυτό ποτέ, απλά τον τελευταίο χρόνο πηγαινοέρχομαι στην Σουηδία», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια για το ότι μοιράζεται Ελλάδας και Σουηδίας.

Όταν ρωτήθηκε τι θα απαντούσε σε κάποιον που της εξομολογούνταν ότι θα είχε πρόβλημα αν το παιδί του ήταν gay, είπε: «Ότι είναι λάθος αυτό που σκέφτεται. Όταν εγώ αποφασίσω με τον σύντροφό μου να κάνω παιδί δεν μπορώ να αποφασίσω με τι σεξουαλικότητα θα γεννηθεί το παιδί μου. Όταν ένα ζευγάρι κάνει ένα παιδί το κάνει από αγάπη και από εγωιστικούς λόγους, δεν το ρωτάς αν θέλει να έρθει. Θα έχω λοιπόν και απαίτηση να είναι gay ή όχι; Μου φαίνεται παράλογο αυτό το πράγμα».

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε ότι είναι έτοιμη να γίνει μητέρα: «Και βέβαια θέλω να κάνω παιδιά, θα ήταν μεγάλη μου χαρά. Είναι ωραία τα παιδιά. Μόνο ότι γεμίζει ένα σπίτι με φωνές και χαρά, νομίζω είναι πολύ ωραίο» είπε, μην διστάζοντας να παραδεχθεί ότι είναι ερωτευμένη και έτοιμη για το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !