Τηλεκοντρόλ: Αποκαλυπτικό: Θα πάει στην EUROVISION 2015 η Ελλάδα;Αυτή ειναι η επιτροπή του DWTS-Φραγκολιάς εκτός ALPHA;Αυτά είναι,Νέα σειρά στον ΑΝΤ1,Υποσχόμενο ΤΑΜΑΜ,Idents σε ΑΝΤ1 και MEGA

5
Εδώ είμαι φίλοι κι εγώ… Πέμπτη σήμερα και μπορεί το προηγούμενο τηλεκοντρόλ να βγήκε πρόχειρο μιας και  λόγου προβλήματος υγείας δεν με επέτρεψε να σας γράψω όλα αυτά που έμαθα ..

Πάμε να ξεκινήσουμε…

Πολλά έχουν ακουστεί για την συμμέτοχης της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού (EUROVISION) κι όπως όλα δείχνουν η Ελλάδα θα συμμετέχει κανονικά και τη φετινή χρονιά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι με εκπρόσωπό της συμμετέχει  στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΤΗΣ EBUη ΝΕΡΙΤ για την ανάδειξη του νικητή στον Διαγωνισμό Νέων Ταλέντων της EBU (EURORADIO New Talent Competition), που θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν οκτώ νέοι μουσικοί, από την Ουγγαρία, το Βέλγιο, τη Σλοβενία, τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Βουλγαρία και τη Δανία, οι οποίοι προκρίθηκαν στον τελικό μεταξύ 21 συνολικά συμμετεχόντων, μετά από ακρόαση ενώπιον διεθνούς κριτικής επιτροπής. Ο φετινός τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί με τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας της σλοβακικής ραδιοφωνίας, υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου Rastislav Stúr και με τη συμμετοχή των διαγωνιζομένων. Στη διάρκεια της συναυλίας, η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα συσκεφθεί προκειμένου να αναδείξει τον νικητή. Πριν από τον τελικό, αύριο Παρασκευή 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη φάση του διαγωνισμού, κατά την οποία οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετάσχουν στην παρουσίαση δύο συναυλιών μουσικής δωματίου Στόχος του διαγωνισμού είναι να προωθήσει το έργο νέων μουσικών μέσω του ραδιοφώνου, με την οργάνωση συναυλιών που μεταδίδονται από οργανισμούς – μέλη της EBU.

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δεν θα αλλάξει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM η κριτική επιτροπή του 5ου κύκλου του DWTS. Αν και η επιτροπή θα είναι η ίδια δηλαδή η Δανδουλάκη,Γαλένα,Λάτσιος, Κωστάλα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει και 5ος κριτής. Στον ΑΝΤ1 εξετάζουν το ενδεχόμενο είτε ο κριτής να είναι σταθερός η να είναι κάθε φορά γκεστ… Όσο για τους διαγωνιζόμενους εκεί θα δούμε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις μιας και αναμένεται ο 5ος κύκλος του show να είναι πολύ δυνατός.

Διαψεύδεται κατηγορηματικά η είδηση ότι ο Κώστα Φραγκολιά θα βρίσκεται εκτός HAPPY DAY.
Δημοσιεύματα ήθελαν να υπάρχουν σκέψεις να απομακρυνθεί από την εκπομπή.


Αυτά είναι λοιπόν. Έκανε πρεμιέρα η νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ με την Ηλιάκη και τον Πουνέντη. Εμένα η εκπομπή μου άρεσε, κι ας μην σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης. Παρακαλώ όμως πάρα μα πάρα πολύ όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες αλλά και σχολιαστές στα διάφορα πάνελ μην πυροβολητή την Ηλιακή… Ναι η εκπομπή είναι σχεδόν ίδια με το Δέστε τους γιατί όμως την κράζετε ; Γιατί έκανε μεταγραφή στον ΣΚΑΙ για να κάνει κάτι ίδιο; Πιο είναι το πρόβλημα;. Δηλαδή είναι η μόνη που το έκανε αυτό; Γιατί να αλλάξει κονσεπτ ; Δεν είδα τους ίδιους ανθρώπους να κράζουν την Ελένη Μενεγακη όταν έκανε την μεταγραφή .

Πρεμιέρα έκανε και το Πρωινό στον ΑΝΤ1 με Λιάγκα Σκορδά.Η ομάδα σκίζει μιας και το πάνελ ξεχωρίζει.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα πρόσωπα του πάνελ μπορούν να σταθούν και σαν πρώτα βιολιά…

Βαριέμαι απίστευτα τόσο την Ελένη όσο και την Τατίανα… όποτε δεν έχω να σας πω πολλά για αυτή την μάχη.
 Έκανε λοιπόν  για άλλη μια χρονιά πρεμιέρα η ΕΛΕΝΗ, έσκισε στα νούμερα αφήνοντας την Τατι σε πολύ χαμηλά επίπεδα…
Τέτοια νούμερα ούτε η Μελέτη δεν έκανε…
Η Τάτι οκ, έδωσε ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα, ωστόσο αυτά τα πρόσωπα δεν αποδίδουν…
Τατι άλλαξε τα όλα αν θέλεις αξιοπρεπή νούμερα.

Σαν τη νέα έκπληξη της χρονιάς μου περιέγραψαν άνθρωποι που είδαν υλικό για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 Ταμάμ.
Η σειρά θα παίζει από 13/10 στις 22:15 κι όπως έμαθα έχει πολύ γέλιο .
Για να δούμε….


Επειδή το απόγευμα λέγονται πολλά ..αλλά βραδιάτικα λέγονται ακόμη περισσότερα.. το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν!» μας υπόσχεται διπλό χτύπημα τη φετινή σεζόν! Ο Χρήστος Φερεντίνος θα απευθύνει την πασίγνωστη πια πρόκληση μια φορά την εβδομάδα και σε παρέες …γνώριμες, αφού αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο γίνονται πεντάδες και μπαίνουν στο κυνήγι της κοινής γνώμης! Το βράδυ στον Alpha οι διάσημοι σε επισκέπτονται πέντε-πέντε. Στόχος τους να φθάσουν στο τελικό και να κερδίσουν το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό. Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως αυτή τη φορά είναι «επώνυμες» και το ραντεβού σε νέα ώρα μια φορά την εβδομάδα. Αδρεναλίνη, ανατροπή, και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης έρχονται στην prime time του νέου προγράμματος του Alpha. «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα»: Γιατί το βράδυ το παιχνίδι παίζεται αλλιώς.
Πάντως αυτή η κίνηση κάτι μας θυμίζει..... απο εποχές DEAL φυσικά!

Με νέα ανανεωμένα γραφικά βγήκε ο ΑΝΤ1 από την Δευτέρα. Πραγματικά πολύ ωραία η δουλεία του καναλιού με νέα ανανεωμένη εικόνας και πιο οικογενειακό κλίμα μιας και μετά από χρόνια οι άνθρωποι του καναλιού φωνάζουν «ΟΛΟΙ ΕΔΩ».
Ας φτιάξουν επιτέλους και το αυτόματο 16:9..

Δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι του MEGA με το κεντρικό τους δελτίο. Το σκηνικό είναι τόσο μικρό που οι κάμερες είναι τόσο κοντά στους παρουσιαστές που δεν μπορούν να πάρουν ανάσα. Αν και πολύ σκούρο το Studio  τα χρώματα αλλά και τα γραφικά δεν άλλαξαν και πάρα πολύ. Πάντως μια αντιγραφή την είχαμε. Είδαμε την Σαράφογλου όρθια.. Βλέπετε το MEGA κατάκλεψε τόσο τον ΑΝΤ1 όσο και τον ALPHA κάνοντας ένα δελτίο 2 σε ένα.. Πάντως οι τηλεθεατές μέχρι στιγμής δεν μάσησαν.

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Μια ακόμα νέα σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1 στο Β ΜΙΣΟ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM. Αν και δεν θα ανακοινωθεί όπως όλα δείχνουν στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 που θα γίνει αυτή την Δευτέρα στις 20:00, ο ΑΝΤ1 έχει στα χέρια του κι έχει δώσει το πράσινο φως σε μια ακόμα κωμική σειρά όπου σχεδιάζει να βγάλει στο β μισό… Ίσως τώρα που βγήκε η είδηση από το TVNEA.COM οι συνάδελφοι μας θα μπορούσαν να την κάνουν την ερώτηση στα στελέχη του ΑΝΤ1…

Με νέα ταυτότητα θα βγει και το MEGA από την Δευτέρα… Τα νέα idents  παρουσιάστηκαν στην χθεσινή παρουσίαση προγράμματος του καναλιού. MEGA MEGA το σύνθημα.. τι πρωτότυπο.


Αυτα για σήμερα. Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη εδώ στo TVNEA.COM.

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Ηλιάκη δεν είναι συμπαθής ως παρουσιάστρια, ούτε στους συντάκτες (που όλοι έγραψαν αρνητικά σχόλια) ούτε και μάλλον στον κοινό βάσει των ποσοστών που σημειώνει χωρίς το Μουτσινά δίπλα της. Το αν είναι κακό που πήρε το Δέστε τους και το πήγε στον Αλφα δυστυχώς και αυτό κρίθηκε από τα ποσοστά που είναι μέτρια ως κακά. Το για πόσο θα συνεχίσει με αυτό το κόνσεπτ...θα φανεί, προσωπικά πιστεύω ότι έρχονται αλλαγές.

    Η Τατιάνα και πάνελ να αλλάξει, αμφιβάλω αν δει νούμερα. Το Σταρ εδώ και πολλά χρόνια έχει πρόβλημα στο 1-3. Είναι πολλά δυνατά χαρτιά απέναντι, επαναλήψεις ΑΝΤ1, ειδήσεις Μεγκα, Ελένη. Η Τατιάνα αν θέλει να κάνει νούμερα θα μεταφερθεί κατά τις 3 το μεσημέρι (πράγμα που πιστεύω ότι θα γίνει κιόλας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα ομορφα ειναι παιδια φετος απλα σε ορισμενα θελει λιγο δουλεια και σε ορισμενα οχι
    φετος οντως ειναι πολυ πλουσιο το μενου και δεν ξερεις τι να δεις!
    εγω τα βλεπω ολα σχεδον διοτι μετα τις 11 το βραδυ δεν εχει και τιποτα αλλο να δω,αρκετες εκπομπες τις βλεπω απο web
    η Ηλιακη καλουτσικη ειναι απλα ειναι απομιμιση του περσινου με αρκετες διαφορες θα ελεγα
    οσο για τα υπολοιπα μια χαρα ειναι εκτος απο την Τατιανα,καλη η εκπομπη της δεν λεω... απλα ειναι μαζι με το μεγαθηριο που λεγετε ΕΛενη και γι'αυτο δεν εχει νουμερα.Τελος για τον Γιωργο και τη Φαιη απλα εγιναν καποιες αλλαγες τυπου "θεατρινιστικες" (αστο πω ετσι) και σκιζουν προς το παρον θα φανει οταν αρχισει ο Μαρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα διαφωνήσω μαζί σας εγω γιατι και η Ηλιάκη μου αρεσει και ο Πουνεντης ηταν εκπληξη για εμένα εδω εχουμε δει τοσους και τοσους να παιρνουν μεταγραφη σε αλλο καναλι και να κανουν ιδιο κονσεπτ με πριν για παραδειγμα η Τατιανα Στεφανιδου εκανε στο τεμπο μια κουτσομπολιστικη εκπομπη και μετα πηρε μεταγραφη για το ΑLTER και εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα μονο που ειχε αλλαξει τον τιτλο το μονο που με χαλάει στην εκπομπη <> τα βραβεια στα ρουχα με τα χαρτονια θα μπορουσα να σκεφτουν καινουρια βραβεια να ριχνουν μονο που εγω αυτο με τα χαρτονια το εκανα στα εικαστικα στο Δημοτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !