Πάνος Βλάχος : «Είμαι ψώνιο, εγωιστής και θέλω να με ζηλεύουν»

0
Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» παραχώρησε ο Πάνος Βλάχος και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, τη ζήλια, αλλά και το πώς ο ίδιος διαχειρίζεται τη δημοσιότητα.

«Το ότι συγκατοικώ με την Ιωάννα είναι κάτι που δεν αφορά κανένα, κι αν ήθελα να αφορά θα επέλεγα άλλο τρόπο ζωής. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις ότι δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Δεν μπαίνουμε όλοι στο ίδιο καλούπι. Ούτε όλοι έχουμε facebook και instagram. Δεν ασχολούμαστε όλη μέρα με το πώς θα προωθήσουμε τον εαυτό μας, τα νέα μας στήθη ή τη νέα μας σχέση. Υπάρχει και κάποιος που μπορεί να οδηγεί τη μηχανή του και να σκέφτεται πώς να πει μια ατάκα το βράδυ στο θέατρο. Δεν είναι αδυναμία αυτό, ούτε το παίζω δήθεν. Απλά αφοσιώνομαι σε κάτι άλλο. Εγώ όταν λέω κάτι το εννοώ. Δεν το λέω για να γραφτεί στα social media», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός ηθοποιός, και κατόπιν πρόσθεσε «Δεν είναι αρκετοί αυτοί που βγαίνουν στις συνεντεύξεις τους και λένε με ποιον είναι, με ποιον δεν είναι, που όλη μέρα ασχολούνται με αυτό το πράγμα και μας πρήζουν με τα ψέματά τους;».

Όσο για το αν ζηλεύει την αγαπημένη του, αποκάλυψε «Δε ζηλεύω, απλά στενοχωριέμαι. Επειδή είμαι όμως, είμαι ψώνιο και εγωιστής, θέλω να με ζηλεύουν, θέλω να αρέσω».

Παλαιότερα είχε δηλώσει πως τον τρόμαζε η ιδέα να μην αρέσει μεγαλώνοντας. Σήμερα, ωστόσο, έχε άλλη γνώμη. «Στη ζωή μου έχω πει πολλές βλακείες. Με ενδιαφέρει να αρέσω, όχι μόνο εμφανισιακά αλλά κυρίως ως άτομο, ηθοποιός και καλλιτέχνης. Στενοχωριέμαι όταν λαμβάνω κακή κριτική για την απόδοσή μου στη σκηνή. Όσον αφορά την εμφάνισή μου, έχω πολύ κακή άποψη για τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Τέλος, για το αν θέλει να φτιάξει την εικόνα του Έλληνα ζεν πρεμιέ μέσα από τη δουλειά του, ξεκαθάρισε «Τους ρόλους των ωραίων τούς κάνουν οι ωραίοι. Εγώ κάνω ό,τι ρόλο μου αρέσει. Στους Βατράχους υποδύθηκα το δούλο. Βλέπετε; Είμαι σαν άγαλμα, απαράμιλλο δείγμα ομορφιάς και τσαλακώνω αυτήν την αψεγάδιαστη εικόνα. Λέγοντας αυτό δεν θέλω να κάνω τον μάγκα και τον επαναστάτη, απλώς λέω την αλήθεια. Δεν έχει ενδιαφέρον να δείχνεις μόνο την εμφάνισή σου. Αυτό που ζητάνε στην Ελλάδα είναι ό,τι φαίνεται. Με εκνευρίζει αυτό και προσπαθώ να δείχνω κάτι παραπάνω. Τσαλακώνομαι, γιατί θέλω να λειτουργώ αυθόρμητα, να ανοίγω την ψυχή μου»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !