Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για την ΄΄Τελεία΄΄ αλλά και τον μισθό που παίρνει σήμερα..

Unknown
0
Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε στο Πρωινό τα χρήματα που έπαιρνε την περίοδο που ασχολούταν την υποκριτική. Τι είπε για το κόμμα του;
 «Η «Τελεία» θα μπορούσε για το καλό της πατρίδας να συνεργαστεί και με το διάολο» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος αναφερόμενος σε πιθανές συνεργασίες που μπορεί να έχει στο μέλλον με άλλα κόμματα, αποκλείοντας τη Χρυσή Αυγή: «Δεν είναι κόμμα η Χρυσή Αυγή, είναι εγκληματική οργάνωση.» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό ο Δήμαρχος Στυλίδας αποκάλυψε τις σκέψεις του για το κόμμα, αλλά και πως εντάσσονται τα στελέχη στην «Τελεία», ενώ θα πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Αναφερόμενος στον μισθό του, ο οποίος είναι 1400 ευρώ το μήνα, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε στην ερώτηση των παρουσιαστών για το πως τα «φέρνει βόλτα» κάθε μήνα.

«Αν δεν είχα κάνει τα κουμάντα μου από τότε που έπαιρνα τα πολλά λεφτά, έφτασα να παίρνω μεγάλα κασέ. Έχω φτάσει να παίρνω δέκα χιλιάδες το επεισόδιο. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι να κυκλοφορήσω με Πόρσε, έπαιρνα πάντα μικρά αυτοκίνητα. Τα έβαλα στην άκρη. Και επένδυσα και τότε χάσαμε και στο Χρηματιστήριο πολλά. Κάποιοι άλλοι την «ψωνίζαν» τότε πηγαίναν να κάνουν Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο. Εγώ δεν τόλμησα να κάνω τέτοια πράγματα.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !