Μαρία Σολωμού: Δεν έχω καμία ανάγκη να είμαι με κανέναν!

0
Η Μαρία Σολωμού δεν μπαίνει σε καλούπια και εκφράζεται πάντα όπως θέλει η ίδια. Δεν της αρέσει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, αλλά δεν έχει πρόβλημα να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και αν της θέσουν οι δημοσιογράφοι.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Real, η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα. Έχει ζήσει τον μεγάλο έρωτα; «Κάθε έρωτας όταν τον ζεις είναι τεράστιος. Δεν υπάρχει άλλος. Την εποχή που τον ζεις είναι αυτός. Μπορείς να κρίνεις σύμφωνα με τους προηγούμενους και να πεις ότι δεν ήταν ο προηγούμενος μεγάλος ή ο παιδικός μου δεν ήταν έρωτας, ήταν καψούρα, αλλά την ώρα που βιώνεις έναν έρωτα είναι ο καλύτερος που έχει τύχει. Κάθε φορά που ερωτευόμαστε είναι σαν να ερωτευόμαστε πρώτη φορά», αποκάλυψε ενώ σε ερώτηση αν αυτοπρσοδιορίζεται μέσα από τις σχέσεις της, η Μαρία Σολωμού απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:
«Δεν έχω καμιά ανάγκη να είμαι με κανέναν. Και είναι περίεργο, γιατί, μεγαλώνοντας, το άγχος που έχουν οι μαμάδες για τις κόρες που μένουν στο ράφι ή που είναι επιλογή τους να μείνουν στο ράφι, είναι ότι θα θες έναν άνθρωπο να πεις μια κουβέντα στα 50 και στα 60 σου. Εγώ ποτέ δεν πίστευα ότι θα πρέπει να κινηθώ στη ζωή μου με βάση τα 50 και τα 60. Πηγαίνοντας προς τα 50 και τα 60, έχω μεγαλύτερη ανάγκη της ελευθερίας και της ηρεμίας. Και δεν έχω ανάγκη κανέναν για να νιώσω καλά με τον εαυτό μου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !