Πάνος Βλάχος: «Είμαι ψώνιο και εγωιστής. Θέλω να με ζηλεύουν, θέλω να αρέσω»

0
Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο θεατρικό σανίδι, αλλά και την τηλεόραση, ο Πάνος βλάχος δίνει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρεται, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, τη ζήλεια και τους ρόλους που τον κάνουν να τσαλακώνει την εικόνα του.
«Το ότι συγκατοικώ με την Ιωάννα είναι κάτι που δεν αφορά κανένα, κι αν ήθελα να αφορά θα επέλεγα άλλο τρόπο ζωής. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις ότι δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Δεν μπαίνουμε όλοι στο ίδιο καλούπι. Ούτε όλοι έχουμε facebook και instagram. Δεν ασχολούμαστε όλη μέρα με το πώς θα προωθήσουμε τον εαυτό μας, τα νέα μας στήθη ή τη νέα μας σχέση. Υπάρχει και κάποιος που μπορεί να οδηγεί τη μηχανή του και να σκέφτεται πώς να πει μια ατάκα το βράδυ στο θέατρο. Δεν είναι αδυναμία αυτό, ούτε το παίζω δήθεν. Απλά αφοσιώνομαι σε κάτι άλλο. Εγώ όταν λέω κάτι το εννοώ. Δεν το λέω για να γραφτεί στα social media», λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ και στους Ναταλία Αργυράκη και Γιώργο Πράσινο, και συμπληρώνει: «Δεν είναι αρκετοί αυτοί που βγαίνουν στις συνεντεύξεις τους και λένε με ποιον είναι, με ποιον δεν είναι, που όλη μέρα ασχολούνται με αυτό το πράγμα και μας πρήζουν με τα ψέματά τους;».
Όσο για το αν ζηλεύει, ο γνωστός ηθοποιός εκμυστηρεύεται: «Δεν ζηλεύω, απλά στενοχωριέμαι. Επειδή είμαι όμως είμαι ψώνιο και εγωιστής, θέλω να με ζηλεύουν, θέλω να αρέσω» και προσθέτει, αναφορικά με παλαιότερη δήλωσή του ότι τρομάζει στην ιδέα μεγαλώνοντας να μην αρέσει: «Στη ζωή μου έχω πει πολλές βλακείες. Με ενδιαφέρει να αρέσω όχι μόνο εμφανισιακά αλλά κυρίως ως άτομο, ηθοποιός και καλλιτέχνης. Στενοχωριέμαι όταν λαμβάνω κακή κριτική για την απόδοσή μου στη σκηνή. Όσον αφορά την εμφάνισή μου, έχω πολύ κακή άποψη για τον εαυτό μου».
Τέλος, ο Πάνος Βλάχος δηλώνει ότι δε νιώθει ζεν πρεμιέ, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Τους ρόλους των ωραίων τούς κάνουν οι ωραίοι. Εγώ κάνω ό,τι ρόλο μου αρέσει. Στους Βατράχους υποδύθηκα τον δούλο. Βλέπετε; Είμαι σαν άγαλμα, απαράμιλλο δείγμα ομορφιάς και τσαλακώνω αυτήν την αψεγάδιαστη εικόνα. Λέγοντας αυτό δεν θέλω να κάνω τον μάγκα και τον επαναστάτη, απλώς λέω την αλήθεια. Δεν έχει ενδιαφέρον να δείχνεις μόνο την εμφάνισή σου. Αυτό που ζητάνε στην Ελλάδα είναι ό,τι φαίνεται. Με εκνευρίζει αυτό και προσπαθώ να δείχνω κάτι παραπάνω. Τσαλακώνομαι, γιατί θέλω να λειτουργώ αυθόρμητα, να ανοίγω την ψυχή μου».
 
 
peooplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !