Σε ποια κανάλια υπάρχει ανησυχία με την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν;

Λευτέρης Προβιάς
1
Αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, τα πράγματα έχουν ήδη αρχίσει να ξεκαθαρίζουν σχετικά με τα κανάλια που φαίνεται να κερδίζουν το στοίχημα με τα προγράμματα που επέλεξαν για φέτος, αλλά και για τα κανάλια αυτά που δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν πολύ καλά. 
Φέτος, κερδισμένο κανάλι φαίνεται πως θα είναι ο Alpha, καθώς διαθέτει αρκετά προγράμματα που κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης και κερδίζει κάποιες μέρες της εβδομάδας και την πρωτιά στους μέσους όρους των καναλιών. 
Ξεκινώντας από το πρωί, το "Happy Day στον Alpha" κατακτά με ευκολία την πρωτιά στα νεανικά κοινά, κερδίζοντας με μεγάλη διαφορά τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, που στο γενικό σύνολο κερδίζει ο Γιώργος Παπαδάκης. 
Στη συνέχεια, το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης απέναντι στα μονοψήφια της Τατιάνας Στεφανίδου.
Το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", η έκπληξη της περσινής σεζόν, φαίνεται ότι έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, υπερισχύοντας των "αντιπάλων" του.
Το δικό τους κοινό διαθέτουν το "Πάμε πακέτο", το "ANNITAgr", η "Αυτοψία", το "Κάτι Ψήνεται", αλλά και το "60' Ελλάδα". 
Το Mega διατηρεί και αυτή τη χρονιά τη δυναμική του, ενώ με τον Μάρκο Σεφερλή στο πρωινό, φαίνεται να κέρδισε το στοίχημα, καθώς το "Mega με μία" την πρώτη εβδομάδα προβολής του έχει υπερισχύσει κατά κράτος του διδύμου Λιάγκα- Σκορδά στον ΑΝΤ1.
Οι επαναλήψεις του, με την μεγάλη βιβλιοθήκη του καναλιού, καλά κρατούν απέναντι στα νέα προγράμματα των άλλων καναλιών. Για παράδειγμα, οι "7 θανάσιμες πεθερές" αποσπούν υψηλή τηλεθέαση απέναντι στο "Όλα παίζουν", το "ΦΜ Live" και το "Αυτά είναι", ενώ στο prime time, το "Παρά πέντε" και το "50-50" "σκίζουν, αν και προβάλλονται για πολλοστή φορά. 
Παράλληλα, το Music School έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, το ίδιο και το Μάνα Χ Ουρανού που δείχνει θετικά δείγματα, ενώ και το καθημερινό "Όνειρο ήταν" αυξάνει τα ποσοστά του απέναντι στο "Μπρούσκο" του ΑΝΤ1 και την "Προδοσία" του Star.
Επίσης, αναμένεται και η έκπληξη της περσινής σεζόν, το "Κάτω Παρτάλι". 
Στον ΑΝΤ1, από την άλλη, φαίνεται να επικρατεί σκεπτικισμός, καθώς κανένα από τα προγράμματά του δεν έχει αποδώσει τα μέγιστα. 
Το "Πρωινό" που πέρυσι σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, φέτος μοιάζει πιο... "κουρασμένο" και χάνει με μεγάλη διαφορά από τον Μάρκο Σεφερλή, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Τα νέα προγράμματα του καναλιού, όπως οι νέες σειρές Εκδρομή, Ρουά ματ, Τρίχες και η εκπομπή Ζόρικα επαγγέλματα δεν φαίνεται να αποδίδουν τα αναμενόμενα και σημειώνουν χαμηλές πτήσεις, ενώ ο "πονοκέφαλος" Σεφερλή απασχολεί τα στελέχη του καναλιού.
Με ενδιαφέρον αναμένεται το Dancing with the Stars, που θα κάνει πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες... Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι η επανάληψη του "Καφε της Χαράς" σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης απέναντι σε νέα προγράμματα. 
Ως προς το Star τώρα, φαίνεται πως και στο κανάλι της Κηφισιάς επικρατεί κατήφεια, καθώς η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου δεν έχει προσφέρει τα μέγιστα, αν και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και όλα μπορούν να ανατραπούν, καθώς πολλά συζητούνται και σχεδιάζονται, από ότι μαθαίνουμε. 
Από την άλλη, το "ΦΜ Live" έχει μία καλή πορεία, σε σχέση με τα άλλα προγράμματα του καναλιού, ενώ και το Live U της Πόπης Τσαπανίδου το πρωί φαίνεται να μην τα καταφέρνει απέναντι στα δύο ψυχαγωγικά πρωινά. Η Άννα Μπουσδούκου που βρίσκεται την ίδια ώρα στον ΣΚΑΪ σημειώνει ανάλογα ποσοστά. Ενώ η νέα σειρά "Όρκος Σιωπής" δεν συγκεντρώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, καθώς περιμένουμε πως θα αντιδράσουν τα κανάλια, αλλά και τι μας επιφυλάσσουν για τη συνέχεια της σεζόν...

Entertv

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ακούσαμε κι αυτο, ότι τα Όνειρα αυξάνουν τα ποσοστά τους... Κλοτσιές που θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !