Ο Δ. Μακαλιάς σχολιάζει αποκλειστικά τα χαμηλά νούμερα της "Μοντέρνας Οικογένειας"!

Λευτέρης Προβιάς
0
Καλεσμένος στο Face2Face του Tvnea αυτή την εβδομάδα ήταν ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη Μοντέρνα Οικογένεια στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που αυτή σημειώνει.

-Η "Μοντέρνα Οικογένεια" του Mega συνεχίζει φέτος για δεύτερη σεζόν με αλλαγές. Νέος σκηνοθέτης, νέος σεναριογράφος που κάνει την απόδοση του κειμένου, μικρότερη διάρκεια, δύο φορές προβολή της σειράς ανά εβδομάδα. Τι αλλαγές έφεραν στα γυρίσματα όλες αυτά; 
-"Για εμένα είναι πολλαπλά τα κέρδη από αυτές τις αλλαγές. Τα επεισόδια έχουν γίνει πιο γρήγορα, με τη μικρότερη διάρκεια, γεγονός που τα φέρνει πιο κοντά στο αμερικάνικο "Modern Family" και δεν πλατειάζει όπως πέρυσι που διπλασιάζαμε το επεισόδιο. Με τη νέα απόδοση, η σειρά έρχεται πιο κοντά στα ελληνικά δεδομένα και γίνεται πιο κωμική και πολύ πιο ενδιαφέρουσα για το κοινό. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτή τη σειρά, την έχω αγαπήσει πάρα πολύ και χαίρομαι που ο κόσμος σιγά σιγά την αγαπάει κι αυτός. Είναι μια σειρά που αγγίζει τη διαφορετικότητα, τη στηρίζει σε όλα τα επίπεδα και μας βοηθά να αγκαλιάσουμε αυτό που έχουμε δίπλα μας ακόμη κι αν είναι διαφορετικό." 



-Τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς έχουν πέσει φέτος συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν. Σας αγχώνει αυτό;
 -"Σίγουρα για την ελληνική τηλεόραση τα νούμερα τηλεθέασης παίζουν καταλυτικό ρόλο, γιατί τα νούμερα κρατάνε μια σειρά στον αέρα ή όχι. Από αυτή την άποψη ναι, με απασχολούν. Όταν κάτι δεν πάει καλά και δεν το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος γιατί έχει αγκαλιάσει κάποιο άλλο πρόγραμμα εκείνη την ώρα, το κόβεις και βάζεις στη θέση του κάποιο άλλο. Αυτό που απασχολεί εμένα κυρίως είναι να μπορώ να αποδώσω όσο το δυνατόν καλύτερα στο ρόλο μου. Να είμαι συνεπής σε αυτό που έχω αναλάβει και να κάνω τον κόσμο που το παρακολουθεί να το αγαπήσει, να βλέπει κάτι αληθινό και ωραίο. Αυτό είναι το πρώτο στοίχημα για εμένα. Πιστεύω πως αν κάποιος παρακολουθήσει τη σειρά δε θα μπορέσει εύκολα να την αφήσει... Οπότε νιώθω ότι εβδομάδα με την εβδομάδα και τα νούμερα θα ανέβουν και ο κόσμος θα εκτιμήσει τη δουλειά που κάνουμε." 


Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !